02 / 05 / 2024

Hatay Dokuzdal Çok Amaçlı Salon açıldı!

Hatay Dokuzdal Çok Amaçlı Salon açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin Altınözü ilçesinde hayata geçirdiği Dokuzdal Çok Amaçlı Salon’u açıldı.




HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hemşehrilerinin sosyal hayatlarını iyileştirmek ve kolaylaştırmak amacıyla Altınözü ilçesinde yapımı tamamlanan Dokuzdal Çok Amaçlı Salon’un açılışını gerçekleştirdi.


Gerçekleşen açılış törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Dokuzdal Mahalle Muhtarı Mehmet Dönmez, HBB Daire Başkanları, köy muhtarları ve mahalle sakinleri katılım gösterdi.



Açılış okunan Kur’an Tilaveti, ilahiler ve Miraç Kandili dolayısı ile dağıtılan yemekler ile başladı.



“ÇOK AMAÇLI SALONUMUZ ALTINÖZÜ’NE VE MAHALLE SAKİNLERİNE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”



             Başkan Savaş,‘‘ Bugün bizim için oldukça önemli bir gün. Manevi açıdan önemli olan Miraç Kandilini ve Atamızın çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Maalesef Dörtyol ilçemizdeki şehidimizin cenazesi dolayısıyla aranıza geç katıldım. Bundan sonra inşallah şehit vermeyiz. Bayrağımızı da göklerden indirmeyiz. Rabbim ülkemize ve şehrimize güzellikler getirsin. Hepimizin başı sağ olsun. Ayrıca kutlu doğum haftanızı tebrik ediyorum. Allah dualarınızı kabul etsin. Çok Amaçlı Salonumuz Altınözü İlçemize ve Dokuzdal Mahalle’mize hayırlı uğurlu olsun. Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Ama insanoğluyuz hem güzel hem de zaman zaman hüzünlü günlerimiz oluyor. Hüzünlü günlerde de bu güzel salonumuzu kullanma imkânınız olacak. Dileğim hep güzel günleriniz olması ve salonu güzel günlerde kullanmanız. Hemen arka tarafta mahallenin mezarlığı bulunmakta. Mezarlığınız için de güzel bir ihata duvarı ve namazgâh yaptık. Mezarlığınız çalışmalarımız ile güzel bir görünüme kavuştu. Bu da mahallenize hayırlı olsun. Mahallenizin altyapı olarak birçok sıkıntısı vardı. Altyapının sıkıntılı olduğu bölgelerde çalışmalarımızı tamamladık. Ayrıca tarla ve bahçelerinize giden yolarınızı da yaptık” dedi.



 



SARI : “HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. LÜTFÜ SAVAŞ’A TEŞEKKÜR EDERİM”



         Başkan Savaş’a Altınözü ilçesine gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Kutlu Doğum Haftanızı kutluyorum. Birlikten kuvvet doğar. Çok amaçlı salonun yapımına karar verdiği an Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr . Lütfü Savaş bizden yer tahsis etmemizi istedi. Biz de ilçemize hizmet edenden Allah razı olsun dedik ve yer tahsis ettik. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a bu güzel salonu ilçemize kazandırdığı için çok teşekkür ederim. Salonun mahallemize hayırlar getirmesini diliyor, Miraç Kandilinizi tebrik ediyorum. Allah dualarınızı kabul etsin” dedi.



       Açılışın sonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Başkan Savaş, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden çocuklara hediyeler dağıttı.



Ayrıca Başkan Savaş Miraç kandili dolayısı ile açılışa katılan yaşlıları da unutmayarak çeşitli hediyeler dağıttı.



Hatay Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön