29 / 04 / 2024

Şanlıurfa Tatburcu'ya çok amaçlı salon inşa ediliyor!

Şanlıurfa Tatburcu'ya çok amaçlı salon inşa ediliyor!

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi, Tatburcu mahallesine çok amaçlı salon inşa ediyor. Çok amaçlı salon 300 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek.



Yaklaşık 300 metrekare alan üzerine yaptırılacak olan çok amaçlı salonun mahalleye büyük katkı sağlayacağını belirten vatandaşlar, bu hizmetlerinden dolayı Başkan Baydilli’ye ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Şanlıurfa’nın Karaköprü Belediyesi’ne bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Tatburcu Mahallesi’nde 300 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan çok amaçlı salonun temeli atıldı.Temel atma törenine, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarı Bubo Ercan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HİZMETLERE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ

Yoğun bir katılımın olduğu temel atma töreninde konuşan Başkan Baydilli, “Bugün Tatburcu kırsal mahallemizin çok amaçlı salonun temel atma törenindeyiz. Belediye meclis üyelerimiz, köy muhtarımız ve köy ahalimizle birlikte bu güzel günde salonumuzun ilk betonunu dökeceğiz. İnşallah en kısa zamanda da Tatburcu mahallemizin hizmetine sunacağız. Tatburcu mahallemizdeki vatandaşlarımız burada düğünlerini, sünnetlerini yapacaklar. Allah uzun ömürler versin ama burada taziyelerini de yapacaklar. Çocuklar burada inşallah kitap okuyacak, faydalı birer birey olacaklar. Bizim derdimiz, Karaköprü’ye hizmet etmek, Karaköprü’lülere hizmet etmek. Karaköprü’lülerin hakkettiği hizmeti ayaklarına kadar götürmek. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Allah şimdiden hayırlı uğurlu etsin” şeklinde konuştu.

HEDEF 3 AYDA BİTİRİLMESİ

Tatburcu Mahalle Muhtarı Bubo Ercan de mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Çok amaçlı salonun 3 ay gibi kısa bir sürede hizmete açılması planlanıyor.


Hürriyet


Geri Dön