07 / 07 / 2024

Karacaören Camii açılışı

Karacaören Camii açılışı

AK Parti Afyonkarahisar 25. dönem Milletvekili ve 26. dönem Milletvekili adayı Ali Özkaya, Çay ilçesinde belde ve köyleri ziyaret etti.Karacaören Beldesine geçen Özkaya, yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulundu.

Gümüş yatırımcıları ağlıyor! Gümüş fiyatları 11 liraya kadar düştü! Flaş gelişme

Gümüş fiyatları dünyadaki gelişmelerin etkisi ile 11 TL seviyelerine kadar düştü. Gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar ağlıyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç lira? İşte gümüş fiyatları 30 Haziran 2022...

Popüler Metaverse Coin’inde son dakika! Yeniden açılıyor!

Bir oynadıkça kazan türü oyun olarak dikkat çeken Axie Infinity'e ev sahipliği yapan Ethereum bağlantılı bir yan zincir (side-chain) olan Ronin köprüsü üç ay süren bekleyişten sonra yeniden açılıyor. 

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Taksim Cami bugün açılıyor!

Merakla beklenen Taksim Camii bugün cuma namazının ardından ibadete açılıyor...

Taksim Camii yarın ibadete açılıyor!

2017'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan Taksim Cami yarın ibadete açılıyor.

Taksim Camii 27 Mayıs'ta açılıyor!

17 Şubat'ta temeli atılan Taksim Cami 27 Mayıs'ta ibadete açılıyor. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. 

Taksim Camii açılışa hazır!

Ramazan ayında ibadete açılması planlanan Taksim Camii'ndeki son durum havadan görüntülendi. İçinin boyanması da tamamlanan caminin çevresindeki peyzaj çalışmaları sürüyor.

Berlin Havalimanı 31 Ekim'de açılıyor!

Yılan hikayesine dönen Berlin Havalimanı (BER) 31 Ekim tarihinde  nihayet açılıyor. Açılışı 6 kez ertelenen BER için tören de yapılmıyor.

Sümela Manastırı ve Trabzon Ayasofya Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sümela Manastırı 2. Etap Açılış Töreni ve Trabzon Ayasofya Camii Restorasyon Sonrası Açılış Töreni'ne video konferansla katıldı.

Trabzon'daki Ayasofya Camisi salı günü açılıyor!  

Ayasofya Camii’nin ibadete açılmasından sonra Trabzon’da, 7 yıl önce müzeden camiye dönüştürülerek restorasyonuna başlanan Ayasofya-i Sağir Cami-i Şerifi de salı günü açılıyor. Trabzon’daki Ayasofya, 1964’te camiden müzeye çevrilmişti.

TOKİ'den Kars Karacaören'e 309 yeni konut!

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Mahallesi 309 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

CSO kompleksi ve AKM Millet Bahçesi yıl sonunda açılıyor!

Ankara’da süren projeler hakkında konuşan Bakan Yardımcısı Yavuz, “Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) kompleksimizi ve Atatürk Kültür Merkezi’ni kapsayan millet bahçemizi hızla yürütüyoruz, bu sene sonunda açılıyor'' dedi.

Ankara Emniyeti'nin yeni binası bugün hizmete açılıyor!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası bugün açılıyor.

Karacaören Camii açılışı Haberi

Karacaören Camii açılışı

AK Parti Afyonkarahisar 25. dönem Milletvekili ve 26. dönem Milletvekili adayı Ali Özkaya, Çay ilçesinde belde ve köyleri ziyaret etti. Özkaya, seçim çalışmaları kapsamında Çay ilçesine bağlı belde ve köyleri ziyaret etti. İlçe Başkanı Ali Çelikbaş ve yönetimi tarafından karşılanan Milletvekili Özkaya, Yeşilyurt, Akkonak Köyleri ile Karamık, Karacaören Beldesini ziyaret etti. Köy ve beldelerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Özkaya, Yeşilyurt Köyüne yapılması planlanan TOKİ konutları ile ilgili bölgeyi gezerek bilgiler aldı. TOKİ yetkilileri ile konuşarak konunun takipçisi olacaklarını dile getiren Özkaya, köy halkıyla sohbet etti. Yeşilyurt ve Akkonak köylerinin ardından Karım Karacaören Beldesine geçen Özkaya, yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerle temasa geçeceğini ifade etti. Caminin faaliyete geçirilmesine kadar ibadeti büyük bir Çadır kurulması için girişimlerde bulunacağını belirten...