07 / 05 / 2024

Karacaören Camii ne zaman açılacak

Karacaören Camii ne zaman açılacak

AK Parti Afyonkarahisar 25. dönem Milletvekili ve 26. dönem Milletvekili adayı Ali Özkaya, Çay ilçesinde belde ve köyleri ziyaret etti.Karacaören Beldesine geçen Özkaya, yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulundu.

Ayasofya Camii'ne biletli ziyaret uygulamasına başlandı...

Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'ne ibadet için gelenler ile camiyi turistik amaçlı ziyaret eden yabancıların girişlerini ayıran yeni uygulamaya başlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

O ildeki konut imarlı 24 arsa satışa sunuluyor! 189 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kayseri'deki arsalar için satış ihalesi ne zaman yapılacak? 

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Gaziantep'te 26 bin metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Motto Çanakkale satışta! Yeni proje! 

Motto Çanakkale, Celaloğlu İnşaat imzasıyla Çanakkale Karacaören'de inşa ediliyor. 2 etap şeklinde yükselen projede toplam 184 adet konut yer alıyor. Peki Motto Çanakkale'de hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Güngören Güneştepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Güneştepe Mahallesi, 2369 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Karaca airfryer fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 28 Mart 2023 fiyat listesi...

Karaca airfryer ile mangal tadında etler, ızgarada pişmiş gibi balıklar, çıtır tavuklar ve daha pek çok tarif kolayca hazırlanır. Yiyecekler çok az yağla ya da hiç yağ kullanmadan pişerken geriye hiç kirlenmemiş ve kokusuz bir mutfak kalır. Peki, Karaca airfryerde sulu yemek yapılır mı?

Karaca tencerelerde yüzde 43 indirim! Karaca tencere fiyatları ne kadar? İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi…

Evlerin vazgeçilmezi Karaca’da, tencerelerde indirim fırsatı var. Peki, Karaca tencere fiyatları ne kadar? İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi…

Çeyiz alacaklar koşun: Karaca ‘Evlilik Paketi’ne 5 bin TL indirim yapıyor! İşte kampanya koşulları..

Ev tekstil ve mutfak ürünleri markası Karaca yeni evleneceklere özel ‘Evlilik Paketi’ kampanyasıyla karşımızda. Evlilik Paketi alacaklara tam 5 bin TL indirim var. Peki nasıl mı? İşte kampanya detayları..

Karaca mikser fiyatları ne kadar? Karaca 2 Eylül 2022 fiyat listesi…

Karaca’da satılan mikserlerin turbo fonksiyonlarıyla hamur işi ve tatlılarınızı karıştırmak ve çırpmak artık daha kolay. Karaca 2 Eylül 2022 fiyat listesi…

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 1 adet özel yurt alanı satışı yapacak! Sakın kaçırmayın...

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait Karacaören mahallesinde yer alan, 8619 ada, 1 parsel, 5.458,54 metrekare tapu alanı belirtilen taşınmaz satışa çıkarılacak.

Gaziantep Belediyesi'nden 1 adet gayrimenkul! Belediyeden bu fırsat kaçmaz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Karacaören Mahallesinde yer alan bir adet gayrimenkulu ihale ile satacak. İşte Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan o ilan...

Çanakkale'de 13.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çanakkale 1. Satış Memurluğu, Çanakkale Merkez Karacaören Köyü'nde yer alan arsayı 13 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Karacaören Camii ne zaman açılacak Haberi

Karacaören Camii ne zaman açılacak

AK Parti Afyonkarahisar 25. dönem Milletvekili ve 26. dönem Milletvekili adayı Ali Özkaya, Çay ilçesinde belde ve köyleri ziyaret etti. Özkaya, seçim çalışmaları kapsamında Çay ilçesine bağlı belde ve köyleri ziyaret etti. İlçe Başkanı Ali Çelikbaş ve yönetimi tarafından karşılanan Milletvekili Özkaya, Yeşilyurt, Akkonak Köyleri ile Karamık, Karacaören Beldesini ziyaret etti. Köy ve beldelerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Özkaya, Yeşilyurt Köyüne yapılması planlanan TOKİ konutları ile ilgili bölgeyi gezerek bilgiler aldı. TOKİ yetkilileri ile konuşarak konunun takipçisi olacaklarını dile getiren Özkaya, köy halkıyla sohbet etti. Yeşilyurt ve Akkonak köylerinin ardından Karım Karacaören Beldesine geçen Özkaya, yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerle temasa geçeceğini ifade etti. Caminin faaliyete geçirilmesine kadar ibadeti büyük bir Çadır kurulması için girişimlerde bulunacağını belirten...