06 / 05 / 2024

Karacasu ev yenileme

Karacasu ev yenileme

Aydın Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyorAydın il Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Karacasu’daki koruma altına alınan tescilli sokaklarda incelemeler yaptı.

N11 dolapları yenileme kampanyası başladı! 27 Eylül 2022 fiyat listesi

N11.com 2 Ekim'e kadar çocuklara yönelik dolapları yenileme kampanyası düzenleyerek seçili ürünlerde indirime gitti. Çocuklarınızın ev ve günlük kıyafetlerin yenilemek isteyenler için bulunmaz fırsat.

TOKİ'den 1.250 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için kolları sıvayan TOKİ, 26 ilde 160 konutu, 21 ilde 180 iş yerini açık artırmayla satışa çıkardı. Bursa'da kentsel yenileme uygulaması kapsamında 167 konutun aylık taksitleri de 1.250 TL'den başlıyor...

Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyor!

Aydın Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyorAydın il Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Karacasu’daki koruma altına alınan tescilli sokaklarda incelemeler yaptı.

Nef’ten ev yenileme kampanyası!

Son 4 yılın konut satışında sektör lideri olan Nef; oturduğu evi değiştirmek ya da gayrimenkul yatırımını kazanca çevirmek isteyen müşterilerinin eski evlerini alarak, yerine Nef projelerinden yeni bir ev alma inkanı sunuyor.

Nef Ev Yenileme Kampanyası başlıyor!

Nef Ev Yenileme Kampanyası başlıyor. Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli kampanyada fiyatlar 490 bin liradan başlıyor. 

İnistanbul Lokal ve Gala'da son 76 daireye özel kampanya!

İŞ GYO VE Nef güvencesi taşıyan İnistanbul projesinde Lokal ve Gala etabında son 76 daireye özel ev yenileme kampanyası düzenlendi...

Pekcan Grup’tan ev yenileme alternatifleri!

Ev yenilemenin en uygun dönemi olan yaz mevsiminde, Pekcan Grup’tan alternatifli çözümler… Yazın gelmesiyle evinizi yenilemenin vakti de geliyor. Evlerde en çok değişiklik banyo, mutfak ve yer döşemelerinde yapılıyor.

Kentsel dönüşüm sektörel büyümeyi tetikliyor!

Yeni inşaat projeleri, kentsel dönüşüm ve ev yenileme trendlerinin etkisiyle 2014 yılında resmi olmayan rakamlara göre yaklaşık yüzde 25'lik büyüme gösteren ankastre mutfak alanının bu yıl içinde de yüzde 20 oranında büyüyeceği öngörülüyor...

Ev geliştirme kredisi faiz oranları!

Ev sahipleri, ev ve bahçesinde yapacağı tadilat, yenileme ve dekorasyon ihtiyaçları masraflarını karşılamak için bankaların ev geliştirme kredileri kullanılabiliyor. Peki, ev geliştirme kredisi faiz oranları ne kadar?

Ev geliştirme kredisi nedir?

"Konut geliştirme kredisi", "konut tadilat kredisi" ve "konut yenileme kredisi" gibi isimler ile de nitelendirilen ev geliştirme kredisi nedir? Ev geliştirme kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Seferihisar Sığacık'ta 220 ev turizme kazandırıldı!

Sığacık’ın çehresi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Seferihisar Belediyesi’nin “sihirli dokunuşuyla” değişti. Bölgeyi kalkındırmak için başlatılan proje kapsamında yenileme ve düzenleme çalışmaları tamamlanan 220 ev turizme kazandırıldı.

Ev yenileme süresi kısalınca seramikte ürün çeşitliliği arttı!

Türkiye’de de ev yenileme süresinin kısalması seramik sektörünü olumlu etkiliyor. Seramiksan Satış Müdürü Süreyya Çağlar değişimi dikkate alarak gerek konsept gerekse ürün çeşitliliğinde yeniliğe gittiklerini söyledi.

Maracana Stadı'ndaki yenileme çalışmalarında yolsuzluk iddiaları dolaşıyor!

2014 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Brezilya'da, finalin oynanacağı efsanevi Maracana Stadı'ndaki yenileme çalışmalarına katılan bir şirket hakkında yolsuzluk soruşturması başlatıldı

Karacasu ev yenileme Haberi

Karacasu ev yenileme

Aydın Belediye Başkanı Zeki İnal ve Afrodisias Müze Müdürü Baran Aydın’ın da yaptığı incelemelerde koruma altına alınan Dellalzade Sokak ve sokak içinde bulunan evlerin cephe duvarlarına sağlıklaştırma uygulanıp sokağın eski tarihi dokusuna kavuşturulması amacıyla bakanlığa proje sunulacağı ortaya çıktı. Aydın Hedef Gazetesi'nde yer alan habere göre; Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleri ile Karacasu’da bulunan koruma altına alınan Büyükdağlı Mahallesi Küçükarık Sokak’ta bulunan 15 evin kurtarılması projesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyleyerek projeye ek olarak Cabi Mahallesi’nde tescilli olan Dellalzade sokağında sağlıklaştırma yapılması amacıyla çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti.

TARİHİ EVLER KURTARILACAK

Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz’ın tarihi sokakta yapmış olduğu incelemelerin ardından koruma altına alınan sokak içinde bulunan Osmanlıdan kalma taş ve ahşaptan yapılmış tarihi evlerin...