16 / 06 / 2024

karadeniz ailesi 4 katlı ev

karadeniz ailesi 4 katlı ev

Rize İkizdere İlçesi'nde babadan kalma taş evi hatıraları nedeniyle yıkamayan Karadeniz ailesi, taş evin üzerine bina yapınca ortaya ilginç görüntü çıktı.

Karadeniz doğal gazında üretim iki kat arttı

Karadeniz'de çıkan doğal gazda üretim günlük 2 milyon tondan 4 milyon ton seviyesine çıktı. Sadece yıl sonunda Karadeniz doğal gazı üretim miktarının günlük 7 milyon tona, Türkiye’nin toplam üretim miktarının da 8 milyon tona yükseleceği belirtiliyor.

Son Dakika! Karadeniz'de 4,8 şiddetinde deprem oldu

Son dakika haberi... Karadeniz'de 4.8 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem İstanbul'da da hissedildi.

Orkun Group'un acı günü! Şükrü Karadeniz vefat etti!

Orkun Group'un kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz'in babası Şükrü Karadeniz vefat etti. Orkun Group ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Vladimir Putin'den 1,4 milyar dolarlık saray iddialarına yanıt!

, Karadeniz’de kendisi için 1,4 milyar dolara saray yaptırdığına yönelik iddiaları reddederek, “İddia edilen mülklerin hiçbiri ne bana ne de yakın akrabalarıma aittir ve hiçbir zaman da olmamıştır. Tüm bu iddialarla vatandaşlarımızın beyinlerini yıkamaya karar verdiler.” dedi.

Karadeniz’de gizli fay korkusu!

4 gün önce Bayburt'ta yaşanan 3.8'lik depremin güncel deprem haritasında yer almayan örtülü bir faydan kaynaklandığı belirtiliyor. Uzmanlara göre Doğu Karadeniz'i etkileyebilecek diri fayla ortaya çıkarılmalı. 

Espressolab'den 4 yeni şube!

Kocadağ Ailesi Şirketleri Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Espressolab'in Kurucularından Esat Kocadağ, "Şu an 8 tane dükkanımız var, 4 tane de açılacak olan var" dedi.

4 bin 500 kişilik Gaziantep Servi Erdemoğlu Camii açıldı!

Gaziantep'te Erdemoğlu ailesi tarafından yaptırılan 4 bin 500 kişilik "Servi Erdemoğlu Camisi" düzenlenen törenle açıldı.

Doğu Karadeniz'de konut satışları Eylül 2019'da arttı!

Eylül 2019’da Türkiye'de satılan konut sayısı, Eylül 2018’e göre yüzde 15,4 artarak 146 bin 903 olurken, aynı dönemde Doğu Karadeniz'de de yüzde 5,4 artarak 3 bin 772 oldu…

Ordu'daki ters evi 4 günde 4 bin kişi ziyaret etti!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Orta ve Doğu Karadeniz bölgesinde inşa edilen Ters Ev'in 4 günde 4 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini ifade etti.

Rize'de dolgu alanlarındaki binalarda yıkım tehlikesi!

Gürcistan'da meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından Doğu Karadeniz'in 4'üncü derece deprem riski bölgesinden 3'üncü deprem riski bölgesine çekilmesiyle gözler bölgede dolgu alanındaki binalara çevrildi.

Doğu Karadeniz'de konut satışları Ekim'de yüzde 40 arttı!

TÜİK Trabzon Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Doğu Karadeniz’de Ekim ayında konut satışları, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 39,4 artış gösterdi.

Doğu Karadeniz yaylaları için imar barışı başvurusu!

Türkiye genelinde başlatılan İmar Barışı uygulaması, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde hareketlenmeye neden oldu. Bölgede inşa edilen ve yıkım kararı alınan 4 bini aşkın kaçak yapı için vatandaşlar başvuru yapmaya başladı.

Doğu Karadeniz'deki 668 binaya yapı ruhsatı verildi!

Doğu Karadeniz'de 2018'in Ocak-Mart döneminde yapı ruhsatı verilen bina sayısı, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 10,4 artarak 668'e ulaştı.

karadeniz ailesi 4 katlı ev Haberi

karadeniz ailesi 4 katlı ev

İlçeye bağlı Şimşirli Köyü Aşağı Mahalle'de Mustafa, Hasan, Osman ve Hüseyin Karadeniz kardeşler, babadan kalma 60 yıllık taş evin yerine 4 katlı bina yapmaya karar verdi.


İnşaat ustaları ile görüşen Karadeniz kardeşler, taş evi ustaların da tavsiyesi ile hatıraları nedeniyle yıkmak istemedi. Bunun üzerine kerdeşler, babadan kalma evin üzerine dört katlı bina yaptı.


Mustafa Karadeniz, gazetecilere yaptığı açıklmada, eski evin kendilerine hizmet edemez duruma geldiğini belirterek, "Aceleyle ev yapmaya karar verdik. Eski evin çatısını kaldırdıktan sonra geri kalan bölümleri yıkmama fikri oluştu bizde, bu haliyle de çok hoşumuza gitti. Eski anılar gözümüzde canlanınca geri kalanını yıkamadık. Üzerine dört katlı binayı yaptık. Ortaya bu görüntü çıktı" dedi.


Baba evini korudukları için mutlu olduklarını ifade eden Karadeniz, "Rize'nin iyidere ilçesinde de böyle bir ev...