05 / 05 / 2024

Karadeniz Otobanı

Karadeniz Otobanı

Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahından başlamasıyla yatırımcı bölgeye odaklandı. 1/1000'lik imar planlarını tamamlamasıyla, arsa fiyatlarının 3-4 misli artması bekleniyor. Arsaların metrekaresi şimdiden 100 TL'nin üstünde çıktı.

Araplar'ın yeni gözdesi Şile!

Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahından başlamasıyla yatırımcı bölgeye odaklandı. 1/1000'lik imar planlarını tamamlamasıyla, arsa fiyatlarının 3-4 misli artması bekleniyor. Arsaların metrekaresi şimdiden 100 TL'nin üstünde çıktı.

Şile'de arsa satışları tavan yaptı!

Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımın da gözbebeği durumuna geldi. Son dönemde özellikle gayrimenkul alanında bir yatırım patlamasına neden olan bölgede arsa satışları da tavan yaptı.

Şile-Ağva arası yatırımcının gözbebeği oldu!

İstanbul'da son dört yıldır arka arkaya açıklanan projelerle birlikte gayrimenkul yatırım sektörü tarihinin en hızlı dönemine girmiş oldu. Karadeniz Otobanının Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımın da gözbebeği durumuna geldi

Şile'de arsa fiyatları yükseldi!

İstanbul'da son dört yıldır arka arkaya açıklanan projelerle birlikte gayrimenkul sektörü tarihinin en hızlı dönemine girmiş oldu. Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımıncının da gözbebeği durumuna geldi.

Şile'de arsa fiyatları ve satışları tavan yaptı!

Karadeniz Otobanı 'nın Şile - Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımcının da gözbebeği durumuna geldi. Son dönemde birçok yatırımın yapıldığı bölgede arsa satışları da tavan yaptı.

Şile'de arsa fiyatları tavan yaptı!

Karadeniz Otobanı güzergahında bulunan Şile'de arsa fiyatları 1/1000'lik imar planları öncesinde tavan yaptı. Şile Belediyesi'nin imar planını tamamlanmasıyla fiyatların 3 -4 kat daha artması bekleniyor.

Şile'de imar planları tamam!

Şile Belediyesi, yatırım fırsatlarının önünü açmak amacıyla 1/1000'lik imar planlarını tamamladı. Yapımı süren Karadeniz Otobanı çevresinde, arsa satışları ve fiyatların arttığı belirtiliyor. Bölgede fiyatların biraz daha yükselebileceği konuşuluyor.

Araplar Şile‘de arsa almak için yarışıyor!

İstanbul’da son dört yıldır arka arkaya açıklanan projelerle birlikte gayrimenkul yatırım sektörü tarihinin en hızlı dönemine girmiş oldu. Karadeniz Otobanı’nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımın da gözbebeği durumuna geldi...

Şile'ye otoban dopingi!

Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının yapımının başlamasıyla, Şile yatırımcıların ilgi odağı oldu. Son dönemde özellikle gayrimenkul alanında yatırım patlamasına neden olan bölgede arsa satışları da tavan yaptı...

Şile'de arsa satışları tavan yaptı!

İstanbul'da son dört yıldır arka arkaya açıklanan projelerle birlikte gayrimenkul sektörü tarihinin en hızlı dönemine girmiş oldu. Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımın da gözbebeği durumuna geldi...

Doğu Karadeniz'de ihracat yüzde 9.3 arttı!

Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane'den oluşan Doğu Karadeniz'de yılın ilk 8 ayında yapılan ihracat, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,3 artarak 1 milyar 46 milyon dolar oldu.

Vatan Bilgisayar, Karadeniz'in 11'nci mağazasını Rize'de açtı!

Vatan Bilgisayar’ın 29 Ağustos Cuma günü Doğu Karadeniz’in önemli ili Rize’de gerçekleştiği açılışta sunulan özel indirimler yoğun ilgi görürken Karadeniz Bölgesi’ndeki mağaza sayısı da 11’e ulaştı.

Doğu Karadeniz yaylaları yabancı turistleri bekliyor!

Doğal güzelliği ve sessiz ortamı ile öne çıkan Doğu Karadeniz yaylaları, şehrin gürültüsü, iş yoğunluğu ve stresi sebebiyle doğa ile baş başa kalma fırsatı bulamayan yerli ve yabancı turistleri bekliyor.

Karadeniz Otobanı Haberi

Karadeniz Otobanı
Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahından başlamasıyla yatırımcı rotasını bölgeye çevirdi. 


Şile-Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı. Bucaklı, Değirmençayırı, Geredeli, Göçe, Hasanlı, Kumbaba, Kurfallı ve Yaka Köyleri'nde arsaların metrekaresi 100 TL'nin üstünde çıktı. Bölgeye gelen yatırımcılar arasında Araplar ilk sırada yer aldı. Şile Belediyesi'nin 1/1000'lik imar planlarını tamamlamasının ardından, arsa fiyatlarının 3-4 misli artması...