04 / 05 / 2024

karadenizdeki kızıllık nedir

karadenizdeki kızıllık nedir

İki gün önce Zonguldak'ta görülen kızıl tabakanın benzeri bugün de Düzce'nin Akçakoca ilçesi sahilinde görüldü. Denizden dönen balıkçıların akşam saatlerinde teknelerini yanaştırdıkları sırada görülen kızıl tabaka şaşkınlığa yol açtı...

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

Sultangazi'deki 40 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, ilçedeki 40 yıllık mülkiyet sorununu da çözdü. Sultangazi'de riskli olduğu tespit edilmiş olan binaların yerine, depreme dayanıklı yapılar inşa edildi.

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Kızılcahamam Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkuller!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa Mahallesindeki gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Bakan Kacır: ‘Yıllık 7,1 milyar dolar cari açığı kapatacağız’

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İSO’nun meclis toplantısında konuştu. Kacır, Teknoloji odaklı sanayi hamlesi hedeflediklerini ifade eden Kacır, “Projeleri uygulamaya başladığımız zaman yıllık 7,1 milyar dolar cari açığı kapatıyor olacağız” şeklinde konuştu.

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük GYO nedir? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük GYO, gayrimenkul alanında araştırılan konular arasında yer almaktadır. Peki Sinpaş Kızılbük GYO nedir? İşte detaylar…

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Eyüp Nişanca’daki 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Nişanca Mahallesi’ndeki 40 yıllık tapu sorunu çözülecek.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye İlçesi Eyüpnebi mahallesinde yaşayan vatandaşların 40 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonuna soruşturma!

Sivas Divriği'deki 800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonunda, üzerine iş makinesi çıkarılması ve sosyal medyada tepki çekmesinden sonra valilik tarafından idari soruşturma başlatıldı.

Türk Kızılay'ın Cizre'deki gayrimenkulü gönüllü merkezine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şırnak ili, Cizre ilçesi, Dicle Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü gönüllü merkezine dönüştürecek.

karadenizdeki kızıllık nedir Haberi

karadenizdeki kızıllık nedir


İki gün önce Zonguldak'ta görülen kızıl tabakanın benzeri bugün de Düzce'nin Akçakoca ilçesi sahilinde görüldü.


Denizden dönen balıkçıların akşam saatlerinde teknelerini yanaştırdıkları sırada görülen kızıl tabaka şaşkınlığa yol açtı.


Konu hakkında AA muhabirine açıklamada bulunan Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, tabakanın ani ısı değişimlerinden kaynaklandığını düşündüklerini belirtti.


Daha önce de denizde bu tür olaylarla karşılaşıldığını fakat bu kadar belirgin olmadığını dile getiren Albayrak, şöyle konuştu:


" Böyle bir durumla daha önce de karşılaşmıştık ve bize ani hava değişimlerinden kaynaklandığı söylenmişti. Bu da ona benzer diye düşünüyorum. Kış mevsiminde hiç olmayan bir kuraklık yaşıyor ve inanılmaz bir sıcaklık yaşıyoruz. Kış mevsiminde böyle bir sıcaklık görmedik. Ani ısı değişimi nedeniyle, deniz altındaki bitkilerin bakterileri bıraktığını düşünüyorum. Başka nedenlerle böyle bir şey olacağını tahmin etmiyoruz. Tehlikeli...