04 / 05 / 2024

karadenize yeni tünel mi yapılacak

karadenize yeni tünel mi yapılacak

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, aradenizi ülkemizin güneyine bağlamamız lazım. Karadenizden gelen yolu, Ardahan, Kars, Iğdır, Ağrı ve Van üzerinden İran'a, Irak'a, Suriye'ye götürmeliyiz." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

 Gaziosmanpaşa’ya 2 yeni tünel müjdesi!

Gaziosmanpaşa; metro, tünel ve aktarma merkezleriyle İstanbul’un her noktasına artık çok kolay bir şekilde ulaşacak. Yapımı süren metro ve tünel projelerinin yanı sıra Gaziosmanpaşa’ya kazandırılması amaçlanan 2 ayrı tünelle de ulaşım daha hızlı hale gelecek. 

İstanbul'a 18 yeni tünel geliyor!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın, seçim projeleri kapsamında D-100 kara yolu ve TEM'e alternatif tünel ağı planlandığı bildirildi.

Uludağ'ın eteklerinde yeni tünel inşaatı başladı!

Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Uludağ'ın eteklerinde inşa edilecek tünel ve viyadük için çalışmaların başladığını açıkladı. Esgin, bölgede 2 kilometrelik bir tünel çalışması ve 220 metrelik bir viyadük çalışması yapılacağını söyledi.

Çorum Kırkdilim'e 450 milyon liralık 3 tünel projesi!

Çorum'un sarp kayalıklar ve uçurumlar arasında bulunan Kırkdilim bölgesine 3 yeni tünel yapılacak. Büyük yatırım, 450 milyon liraya mal olacak.

Konya Beyşehir'de ikinci tünel yapımı başladı!

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nden sonra ikinci tünel yapım çalışmaları da başladı.

Norveç'te 315 milyon dolarlık dev tünel projesi başlıyor!

Norveç, dev bir tünel projesine başlıyor. Yeni tünel karayolu değil deniz ulaşımı için inşa edilecek ve 315 milyon dolara malolacak.

Horasan-Erzurum karayoluna yeni tünel yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ağrı'da bir otelde gazetecilerle sohbet toplantısında buluştu. Bakan Arslan, "Horasan-Erzurum karayolunda özellikle birkaç tane kritik nokta var. Oraları tünel haline getirmekle ilgili karar aldık." dedi.

İzmir Derin Tünel ihalesine 24 firma teklif verdi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca ile Bornova’yı birbirine bağlayacak 7 kilometrelik yeni yol projesinde yer alan 2.5 kilometrelik “derin tünel” için ihale yaptı. Kent trafiğine büyük rahatlık getirecek bu dev projeye tam 24 firma talip oldu.

İstanbul'a 16 yeni tünel geliyor!

İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın "Odak Şehir İstanbul" projeleri kapsamında trafiği rahatlatmak için 16 yeni tünel yol inşaatına başlanıyor. Bir tünel yol inşaatı devam ediyor, 11 tünel yolun projelendirme çalışmaları devam ediyor.

İstanbul’daki 17 tünel projesi 2019'a kadar tamam!

İstanbul'da 2019’a kadar 98 kilometre uzunluğundaki 17 tünel projesi hizmete alınacak. 2019 sonrası ise 47 kilometre uzunluğundaki 11 tünelin tamamlanmasıyla 2023’e kadar İstanbul’un altına 145 kilometre yeni yol inşa edilecek.

Nallıhan Kuş Cenneti için iki yeni tünel yapılıyor!

Nallıhan ilçesini Ankara’ya bağlayacak bölünmüş yolun geçeceği güzergahta bulunan Nallıhan Kuş Cenneti'nin etkilenmemesi için iki tünel yapılıyor.

karadenize yeni tünel mi yapılacak Haberi

karadenize yeni tünel mi yapılacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Hızlı trenlerle Türkiyeyi hızlı demir ağlarla örmeye devam edeceğiz. Binali Yıldırım'ın ekibinde tecrübe edinmiş biri olarak, onun hükümetinde ve Cumhurbaşkanımızın vizyonuyla ülkemizde çok şey yapacağız." dedi.


Arslan, Ardahan ve Kars'ta çeşitli temaslarda bulunmak üzere özel uçakla geldiği Kars Harakani Havalimanı'nda, Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Kars Vali Vekili Mehmet Halis Aydın, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti Ardahan ve Kars milletvekilleri, il protokolü ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.


Ardahan Belediyesi önünde halka hitap etti


Arslan, Ardahan Belediyesi önünde "serhat illerinin gururu", "tünelleri açta gel kurbanın olam" dövizleri ve Türk bayrakları ile karşılandı. Kendisine sevgi gösterisinde bulunan coşkulu kalabalığı selamlayan Arslan, Türkiye'nin büyük projelerini tamamlayarak yeni projeler yapacaklarını anlattı.


Bakü -Tiflis - Kars Demiryolu Hattı Projesi'nin...