01 / 07 / 2024

karagöl nerede

karagöl nerede

Vali İzzettin Küçük, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Nisan ayında tamamlanması hedeflenen Karagöl'de incelemelerde bulundu. Vali Küçük, Karagöl’ün çok güzel bir görünüme kavuşacağını ifade etti...

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

O ilde konut imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan Merkez Karagöl Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Bber Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bber Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Öktem Karagül tarafından kuruldu.

O ilde 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar siz de bakın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan ili, Merkez ilçesi, Karagöl Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Cbk Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Cbk Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Batuhan Karagül ortaklığında kuruldu.

Bera Desıgn Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Desıgn Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmet Hakan KAragül ve Enes Ak ortaklığında kuruldu.

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Başak Çetin Karagül tarafından kuruldu.

Carbo İnşaat Enjeksiyon İzolasyon Limited Şirketi kuruldu!

Carbo İnşaat Enjeksiyon İzolasyon Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ve Osman Aslan ortaklığında kuruldu.

Bitarz Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bitarz Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Karagöl tarafından kuruldu.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan İzmir depreminde yıkılan binalara ilişkin açıklama!

Jeoloji Mühendisleri Odası, İzmir depreminde 117 vatandaşın hayatını kaybettiği, Yağcıoğlu, Yılmaz Erberk, Barış sitesi (B ve D Blok), Emrah Apartmanı, Rızabey Apartmanı, Karagül Apartmanı, Doğanlar Apartman ve Cumhuriyet Sitesi (A blok) binalarının yıkılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

karagöl nerede Haberi

karagöl nerede


Vali İzzettin Küçük, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Nisan ayında tamamlanması hedeflenen Karagöl'de incelemelerde bulundu.


İncelemeleri sırasında Vali Küçük’e Ovacık Kaymakamı Bahattin Çelik, Ovacık Belediye Başkanı Hüseyin Denli, İl Genel Meclis Üyesi Recep Başdağ ve Ovacık İlçe Özel İdare Müdürü Proje Koordinatör Yardımcısı Talha Durum da eşlik ettiler.


Yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Bahattin Çelik’ten bilgiler alan Vali İzzettin Küçük, proje kapsamında yapılan düzenlemeyi beğendiğini ifade ederek, proje ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Proje kapsamında Seyir terası inşaatının devam ettiğini ifade eden Vali Küçük, Karagöl ile Seyir terasını birbirine bağlayan merpenlerin yapımının tamamlandığını söyledi.


Projenin Nisan ayında tamamlanmasıyla birlikte Karagöl’ün çok güzel bir görünüme kavuşacağını ifade eden Vali Küçük, yapılan çalışmaların turizme de katkısı olacağını söyledi.


Maraş...