29 / 04 / 2024

karahayıt kentsel dönüşüm

karahayıt kentsel dönüşüm

Denizli’nin Karahayıt Beldesi’nde TOKİ tarafından yürütülen ve 27 hektarlık alanı kapsayan projede fay hattı üzerinde 160 hak sahibine konut, iş yeri ve pansiyon inşa ediliyor...

TOKİ Denizli Karahayıt'a kentsel dönüşümde 40 termal pansiyon!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Denizli'nin kırmızı termal suyuyla ünlü Karahayıt beldesini, yürüteceği projeyle termal turizm merkezi haline getirecek...

Kentsel dönüşüm bölgenin tümünü kapsamalı!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa Özdal bugündü yazısında kentsel dönüşümü anlattı. Özdal, ''Kentsel dönüşüm, bir bölgenin tümünü kapsayacak plan değişiklikleriyle hayata geçmeli" dedi.

Kentsel dönüşüm için tüm maliklerin imzası gerekli mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Kentsel dönüşüm için tüm maliklerin imzası gerekli mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Kentsel dönüşüm Türkiye için bir devrim!

Areon Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Süha Yılmaz kentsel dönüşümün Türkiye için adeta bir devrim niteliğinde olduğunu söyledi. Yılmaz, kentsel dönüşüm sürecinin hızlanması için uzlaşmacı olmaları gerektiğini bildirdi.

Kentsel dönüşüm bütünlüklü bir planlamayla yapılmalı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi "Kentsel dönüşüm bütünlüklü bir planlamanın sonucu olarak değil, kent planlamasının kendisi olarak ele alınmaktadır. " dedi.

Düzce Akçakoca kentsel dönüşüm projesi tanıtılıyor!

Akçakoca Cumhuriyet meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak olan kentsel dönüşüm projesi vatandaşlara tanıtılıyor.

Hatay'da Kamulaştırma Hukuku ve Kentsel Dönüşüm Semineri düzenlendi!

Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez’in ev sahipliğinde Hatay Barosu ve TBB’nin işbirliğinde Antakya Savon Otel’de Kamulaştırma Hukuku ve Kentsel Dönüşüm Semineri düzenlendi.

Antalya kentsel dönüşüm projesi Türkiye'ye örnek olacak!

Türkiye’nin en büyük ve en sorunsuz kentsel dönüşüm projesi Antalya’da start alıyor. 1.5 milyon metrekare arazide başlatılan dönüşüm çalışmalarında 3 bin 200 hak sahibiyle anlaşma sağlandı.

Türkiye'de kentsel dönüşüm projeleri hız kazandı!

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı’na katılan Altensis Kurucu Ortağı Emre Ilıcalı, Türkiye'de kentsel dönüşüm projelerinin hız kazandığını belirtti.

Bursa Yıldırımlı gençler kentsel dönüşümü tartıştı!

Bursa Yıldırım Belediyesi, İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ile ‘Molla Yegân Liselerarası Münazara Turnuvası’ tertipledi. Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde düzenlenen münazara yarışmasında gençler kentsel dönüşümü tartıştı.

Yöryapı kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaştı!

Yörsan ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, Türkiye’de oturulamaz durumdaki 6,5 milyon konutun kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde yenilenmesinin bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Kentsel dönüşüm tüm yönüyle ele alındı!

Sabah’ın ev sahipliğinde düzenlenen 1. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı bugün gerçekleşti. 1. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nda kentsel dönüşüm tüm yönüyle ele alındı.

Türkiye'de kentsel dönüşüm söylemleri el üstünde tutuluyor!

Bursa Gazetesi köşe yazarı olan Makbule Karabulut bugünkü yazısında kentsel dönüşüm ve Türkiye'deki sürecini anlattı. Karabulut, Türkiye'de kentsel dönüşüm söylemleri el üstünde tutulduğunu belirtti.

Bingöl Kültür Mahallesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesi tanıtılacak!

Bingöl Kültür Mahallesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm İstişare ve proje tanıtım toplantısı için tüm işadamlarına ve müteahhitlere çağrıda bulunuldu. Bingöl TSO, Kentsel Dönüşüm Komisyonu'nun oluşturulduğunu bildirdi.

karahayıt kentsel dönüşüm Haberi

karahayıt kentsel dönüşüm


TOKİ, Denizli’nin Karahayıt Beldesi’nde 660 odalı, 40 termal pansiyon inşa edecek. Pamukkale’nin yakınında yer alan inşaatlarda sona yaklaşıldı.

Denizli'nin travertenleriyle ünlü Pamukkale bölgesine yürüme mesafesindeki Karahayıt bölgesi, TOKİ tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projesiyle, termal turizmde cazibe merkezi haline gelecek.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Karahayıt bölgesinde yer alan, halk arasında "kırmızı su" olarak adlandırılan ve aktığı yerde kırmızı traverten oluşturan kaynağın bölgeyi termal sağlık turizmi alanında ön plana çıkardığını açıkladı. Demir, TOKİ tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşümün ardından Karahayıt'ta faaliyet gösteren tesisler ile yatırıma hazırlanan işletmelerin özellikle termal sağlık turizmine yönelmeye başladığını söyledi.

Bölgede termal sağlık turizmi alanında önemli faaliyetlerin yürütüldüğünü vurgulayan Demir, şunları kaydetti: “Burada sadece otel değil, sağlık merkezleri de yapılmaya başlandı. Bölge, Türkiye'nin termal sağlık turizmi konusunda önemli merkezlerinden biri olacak....