27 / 04 / 2024

Karakaşlar group avm yatırımları

Karakaşlar group avm yatırımları

GAYRİMENKUL piyasasında hareketliliğin yaşandığı alanlardan biri de alışveriş merkezleri (AVM)...Karakaşlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kemal Karakaş, hem sektörü değerlendirdi, hem de gelecek planlarını paylaştı.

AVM’lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 20'lere geriledi! Dövizle kira ödemeleri geri mi geliyor?

Yabancılar Türkiye'den çıkmaya başladı. Bu durum AVM'lere de yansımaya başladı. AVM'lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 30'lardan yüzde 20'lere kadar geriledi. 

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

V Mall İstanbul AVM'de pay satışı başlıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Başakşehir'de hayata geçirdiği yeni projesi V Mall İstanbul AVM'yi 2024 yılında tamamlayarak açmayı planlayan İsra Holding, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiriyor. İşte ayrıntılar...

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

İl Özel İdaresi AVM yapım şartıyla arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ağrı İl Özel İdaresi Alışveriş Merkezi(AVM) yapılmak üzere taşınmaz satışı gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

V Mall İstanbul AVM 2023'te açılıyor!

İsra Group İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan V Mall İstanbul AVM 2023'te kapılarını açacak. 1.2 milyar TL'lik yatırımla inşa edilen Başakşehir V Mall AVM'nin 40 bin metrekare kiralanabilir alanı olacak.

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği sağlayacak!

Akiş GYO'nun Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına Mayıs ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verildi.

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'deki kiracılarından kira almayacak!

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'de faaliyetlerini durduran kiracılarından kapalı kaldığı dönemlere istinaden kira alınmamasına karar verdi. 

Doğuş GYO'dan Gebze Center AVM'deki kiracılarına yüzde 40 indirim!

Doğuş GYO tarafından Gebze Center AVM'deki tüm kiracılarına destek olmak amacıyla Mart ayı ile sınırlı olmak üzere sözleşmelerinde geçerli olan kira bedelleri üzerinden yüzde 40 oranında kira indirimi uygulanmasına karar verildi. 

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlayacak.

AVM'lerde kiracısı ile dost yatırımcılar için fırsat dönemi!

BMD’nin üyeleri arasında yaptığı ankete göre AVM’lerde neredeyse kapanan kadar yeni mağaza açıldığını belirten Sinan Öncel, "‘Kiracısı ile dost’ yatırımcılar için fırsatlar devam ediyor" dedi.

Mağaza kiracıları da AVM sahipleri de zor durumda!

Kovid-19 salgını sebebiyle sıkıntıya giren işletmeler arasında AVM'lerde yer alıyor. Bir süre kapalı tutulan daha sonrasında da kısıtlamalarla açılan AVM’lerde sadece dükkanları işleten kiracılar değil, AVM’lerin sahipleri de zor durumda...

Akiş GYO, Aralık ayında AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO tarafından Akbatı ve Akasya AVM'de bulunan kiracılarına, Aralık ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere kira desteği sağlayacak.

Karakaşlar group avm yatırımları Haberi

Karakaşlar group avm yatırımları

Son dönemde hayata geçen her projede AVM de yerini alıyor. Almaya da devam edecek. İstanbul’a kıyasla başta İzmir olmak üzere Ege’nin bu alanda önü açık. Ağırlıklı ulusal ve global oyuncuların boy gösterdiği AVM pazarında sessiz sedasız büyüyen ve zincir olan Aydın Söke merkezli bir aktör var. Karakaşlar Group... Firma 2003’ten bu yana 6 şehirde 9 AVM’ye ulaşmış durumda. Karakaşlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kemal Karakaş, hem sektörü değerlendirdi, hem de gelecek planlarını paylaştı.



TUTMAZ DEDİLER AMA

Söke’de çeşitli ticari faaliyetlerle başlayan girişim sürecine daha sonra inşaatın eklendiğini ifade eden Karakaş, “Ege’nin en büyük mıcır-agrega tesisini kurduk. Santrallere betonun hammaddesini veriyorduk. O dönem Söke’de yol üstü mağazalarından birinde yaptığım alışveriş bende yeni çağrışımlara yol açtı. 2003’te AVM sektörüne adım attık. 12...