27 / 04 / 2024

Karaköprü Belediyesi

Karaköprü Belediyesi

Karaköprü Belediyesi tarafından Yoğunburç Kırsal Mahallesine yaptırılan çok amaçlı salon vatandaşın hizmetine sunuldu.

Şanlıurfa Sarımağara kırsal mahallesinde çok amaçlı salon hizmete açıldı!

Şanlıurfa Merkez Karaköprü Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Sarımağara kırsal mahallesine yaptırılan çok amaçlı salon vatandaşın hizmetine sunuldu. Mahalleye büyük katkı sunacağını belirten vatandaşlar Başkan Metin Baydilli'ye teşekkür etti.

Şanlıurfa Karaköprü kapalı semt pazarı törenle hizmete açıldı!

ŞANLIURFA’da merkez İlçe Karaköprü Belediyesi tarafından Atakent Mahallesi'nde yaptırılan kapalı semt pazarı törenle hizmete açıldı. Semt pazarının açılış törenine; Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve pazarcı esnafı katıldı.

Şanlıurfa Karaköprü'de çok amaçlı salonun temeli atıldı!

Her kırsal mahalleye Çok Amaçlı Salon yapmayı hedefleyen Karaköprü Belediyesi, ilçeye bağlı Pınarbaşı mahallesini de çok amaçlı salona kavuşturuyor.

Şanlıurfa Karaköprü'de park alanları oluşturuluyor!

Karaköprü Belediyesi, ilçe merkezinde vatandaşların daha rahat dinlenip zaman geçirecekleri park alanları oluşturmaya devam ediyor.

Karaköprü Belediyesi inşaatçıları bilgilendirme toplantısı düzenledi!

Karaköprü Belediyesi tarafından "İnşaatlarda İş Sağlığı ve Güvenliği" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Karaköprü Belediyesi Kültür Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya iş güvenliği uzmanı Hasan Aydın Aşkın katıldı...

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi, 2.1 milyon TL'den arsa satıyor!

Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkanlığı, Karşıyaka mahallesinrde bulunan iki arsayı 2 milyon 100 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 25 Temmuz 2012 Çarşamba günü saat 14:00'de gerçekleştirilecek

Şanlıurfa Karaköprü'de satılık 4 arsa!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

ÖİB İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 6 şehirdeki 12 gayrimenkulü satıyor! 48 ayda ödeme fırsatı! 

ÖİB, İstanbul Şile'de 3, İzmir Bornova ve Çiğli'de birer, Muş'un merkez ilçesinde 3, Erzurum Palandöken'de 1, Şanlıurfa Karaköprü'de 2 ve Aydın Didim'de bir olacak şekilde toplam 12 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa'da dört arsa satılacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde yüzde 40 peşin, kalanı 3 taksit fırsatıyla 3 arsa satılıyor! Arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın! 

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa ili, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı yüzde 40 peşin, kalanı 3 taksit imkanıyla satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar? 

Şanlıurfa'da 25 adet imarlı arsa satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Kızlar ilçesinde yer alan 24 adet imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların fiyatları kaç lira? 

Şanlıurfa'da 3 taksitle 2 gayrimenkul satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü ve Haliliye'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte o ihale ilanı...

Şanlıurfa'da 77 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ve Karaköprü ilçelerinde yer alan 20 arsayı 77 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Arsa almak isteyenlere müjde! Şanlıurfa Haliliye'de 3 taksitle satılık 4 arsa! 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Karaköprü Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 3 taksitle satıyor. Arsaların fiyatları 3 milyon 501 bin TL'den başlıyor...

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı! 85 lojman inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı. Proje kapsamında 85 adet lojman yer alacak.

TOKİ Şanlıurfa'da 85 konutluk lojman inşa edecek! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de 85 konutluk lojman inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle gayrimenkul satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da 46.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan gayrimenkulü 46 milyon 837 bin 133 TL bedelle satışa çıkardı.

Karaköprü Belediyesi Haberi

Karaköprü Belediyesi

Açılış töreninde konuşan Başkan Metin Baydilli, "Söz verdiğimiz gibi çok amaçlı salonlarımızın önce temelini atıyor, sonra da açıyoruz" dedi. 

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Yoğunburç Mahallesinde, 300 m2 alan üzerine inşaa edilen çok amaçlı salon düzenlenen törenle hizmete sunuldu. 

Düzenlenen açılışa, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, Yoğun Burç Mahalle Muhtarı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. 

Açılış töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, "Yoğunburç kırsal mahallemizdeki çok amaçlı salonumuzun açılışını gerçekleştiriyoruz. Karaköprü Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Kırsal Mahallelerimize kazandırdığımız, çok amaçlı salonlarımızın açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Yoğunburç mahallemizde kısa bir zaman önce temelini attık. Bugünde hizmete sunuyoruz" dedi. 

İlçeye bağlı tüm kırsal mahalleleri kademe kademe çok amaçlı salona kavuşturacaklarını ifade eden Başkan...