27 / 05 / 2024

karaköprü güllübağda icradan satılık arsa

karaköprü güllübağda icradan satılık arsa

Karaköprü Belediye Başkanlığı; Güllübağ mahallesinde yer alan fiyatları 182 bin 500 TL 'den başlayan 13 arsayı satışa çıkardı. Arsaların ihalesi 11 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (MHR GYO) Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

Türkiye’nin sigorta firmaları iştiraki olan ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MHR GYO) bugün (18 Ekim 2023, Çarşamba) Borsa İstanbul’da ‘MHRGY.E’ koduyla işlem görmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Darphane'nin altınları Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı!

Darphane Altın Sertifikaları, Borsa İstanbul Pay Piyasası Emtia Pazarı’nda işlem görmeye başladı. İlk etapta 5 ton olmak üzere, 995 saflıkta, 500 milyon adet sertifika Borsa İstanbul’da arz edilirken yatırımcılar fiziki olarak da altını teslim alabilecekler.

Rossmann’da büyük fırsat günleri başladı! Tüm kategorilerde %50 indirim… Rossmann 14 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ünlü kozmetik ve kişisel bakım marketi Rossmann’da ‘Büyük Fırsat Günleri’ başladı. Pek çok üründe %50’ye varan indirim fırsatı sizleri bekliyor.

Pasifik GYO Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle sektörde adından söz ettiren Pasifik  GYO, Pasifik GYO Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. 

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Kayseri Gön Han'da restorasyon başladı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi 500 yıl geçmişi bulunan Gön Han'da restorasyon çalışmalarına başladı. 

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

TOKİ 100 bin konut Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Karaköprü Maşuk 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Karaköprü Maşuk 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Karaköprü Maşuk 2020 son başvuru tarihi ne zaman?

Ünlü baklavacı Nadir Güllü inşaat sektörüne girdi!

Karaköy Güllüoğlu'nun patronu ünlü baklavacı Nadir Güllü, bugün Beyoğlu'nda yeni bir inşaat şirketi kurdu. Nadir Güllü İnşaat Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Beykoz Göllü Mahallesi imar planı askıda!

Beykoz İlçesi'ne bağlı Göllü Mahallesi, Sıtmapınar Mevkiideki parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin 5. spor kompleksi olan Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli törenle atıldı.

karaköprü güllübağda icradan satılık arsa Haberi

karaköprü güllübağda icradan satılık arsa

Karaköprü Belediye Başkanlığı; Güllübağ mahallesinde yer alan 13 arsayı satışa çıkardı. Arsaların fiyatları 182 bin 500 TL ile 212 bin 897 TL arasında değişiyor. 


Arsaların ihalesi 11 Eylül 2014 Perşembe günü saat 10.00'da Karaköprü Belediyesi Hizmet binası toplantı salonunda Belediye Encümeni huzurunda yapılacak.


İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

TAŞINMAZ SATIŞI KARAKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 785


KARAKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


TAŞINMAZ SATIŞ İLANI


Madde 1- İlçemiz sınırları dahilinde Güllübağ Mahallesinde bulunan Mülkiyeti Karaköprü Belediyesine ait aşağıya çıkarılmış taşınmazların satışı; Karaköprü Belediye Meclisinin 02.07.2014 tarih ve 026 sayılı kararı ile Karaköprü Belediye Encümenine yetki verilmiş olup, Karaköprü Belediye Encümeninin 20.08.2014 tarih ve 135 sayılı kararı ile 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 35/c maddesine göre Açık Teklif Usulü ile Belediye Hizmet binasında bulunan toplantı salonunda Encümen huzurunda satışı yapılacaktır.


Satışı yapılacak...