28 / 08 / 2024

karaköprü kavşağı açıldı mı

karaköprü kavşağı açıldı mı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevik Kuvvet olarak bilinen bölgede yapılacak Karaköprü Köprülü Kavşak projesini yeniden revize etti. 12 kulp ve 8 yol bağlantısı ile sinyalizasyon kullanılmadan geçişlerin sağlanacağı kavşak, yapımı ile Türkiye'de bir ilk olacak.

1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu! Arsalar kapış kapış gidiyor!

Türkiye'nin büyük bir heyecanla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü, Başkan Erdoğan'ın katıldığı dev törenle bugün açıldı. Mega projenin açılmasının ardından bölge şaha kalktı. 1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu. Arsalar kapış kapış gidiyor...

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Mas Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Mas Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Altan Kavas tarafından açıldı.

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Karaköy Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi bugün Karaköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Birol Ergen tarafından açıldı.

Ağrı'da termal otellerin yapılacağı alana köprü inşa edildi!

Ağrı'da fizik tedavi hastanesi ile termal otellerin yapılması planlanan alana ulaşımın sağlanması inşa edilen inşa edilen köprü hizmete açıldı.

Plustur Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Plustur Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Karaköy Şubesi Beyoğlu'nda 9 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Dünyanın en uzun asma köprüsü açıldı!

Mısır Kahire'de bulunan Rod al-Farag Axis Köprüsü hizmete açıldı. Köprü, 67.3 metre eniyle dünyanın en geniş asma köprüsü olma özelliği taşıyor.

Ankara Akköprü Kavşağı için ilk kazma vuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Konya, İstanbul ve Samsun yollarının kesişimindeki Akköprü Kavşağı için ilk kazma vuruldu.

Şerifoğlu İnşaat Mühendislik Emlak Dekorasyon Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Şerifoğlu İnşaat Mühendislik Emlak Dekorasyon Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi 550 bin TL sermaye ile bugün Beyoğlu'nda açıldı.

Dünyanın en uzun asma yaya köprüsü İsviçre'de açıldı!

İsviçre'de dünyanın en uzun asma yaya köprüsü açıldı. Köprü, yaklaşık 500 metre uzunluğunda ve 85 metre yüksekliğinde.

karaköprü kavşağı açıldı mı Haberi

karaköprü kavşağı açıldı mı


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevik Kuvvet olarak bilinen bölgede yapılacak Karaköprü Köprülü Kavşak projesini yeniden revize etti. 12 kulp ve 8 yol bağlantısı ile sinyalizasyon kullanılmadan geçişlerin sağlanacağı kavşak, yapımı ile Türkiye'de bir ilk olacak.


Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü'deki temasları çerçevesinde Karaköprü Belediyesi'ne giderek Başkan Metin Baydilli ile görüştü. AK Parti teşkilatının da katılım gösterdiği ziyarette  Başkan Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmaları değerlendirdi.


İlçedeki altyapı çalışmalarından, yol ve kavşak çalışmalarına kadar her türlü uygulama hakkında detaylı bilgiler veren Başkan Nihat Çiftçi, "Biz, AK kadrolar olarak ne söz verdiysek onu yaptık. Hangi projeyi yapacağız dediysek onu hayata geçirdik" dedi.


Karaköprü'de altyapı bakımından yoğun çalışmaların sürdürüldüğünü dile getiren Başkan Çiftçi, "Karaköprü ilçemizde altyapı anlamında çok güzel işlere imza attık ve...