30 / 04 / 2024

karaköprü park yatırımları

karaköprü park yatırımları

Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediyesi, ilçenin değişik Mahallelerinde park yapım çalışmalarına devam ediyor.

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile I.-Ur-Rehman Chaudhry, Mansha Sohaıl Abdul Rashıd, Mohammad Rıaz Farooq ve Shahıd Mehmood Anwar ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Çanakkale Köprüsü'yle bölgedeki yatırımlar zirve yapacak!

Çanakkale trafiği çözüm için 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart 1922'de açılıyor. Köprünün bölgedeki yatırımları artırması bekleniyor.

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Burdur Bucak'ta park yatırımları devam ediyor!

Burdur Valisi Hasan Kürklü, Bucak ilçesini ziyaret ederek ilçedeki yatırımları inceledi, belediye tarafından yapılan parkın açılışını gerçekleştirdi.

Bosna Hersek'teki Türk yatırımları ne durumda?

Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki ticareti geliştirmek ve Bosna Hersek'teki Türk yatırımlarını arttırmak amacıyla 2010 yılında kurulan Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı, faaliyetleriyle iki ülke arasında "köprü" vazifesi görüyor.

Şanlıurfa Karaköprü'de kaldırımlar yenileniyor!

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü özellikle yeni yerleşime açılan TOKİ Basın Sitesi, GAP Anadolu İmam Hatip Lisesi,Güzelşehir Anaokulu ve etrafındaki yerleşim birimlerinin kaldırım çalışmalarına ve parke döşemesine hızlı bir şekilde devam ediyor

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları ikiye katlandı!

Yabancıların Türkiye'de gayrimenkule yaptığı yatırımlar son 3 yılda 2 milyar 621 milyon dolardan 5 milyar doların üzerine çıkarak 2'ye katlandı.

Zeki Toçoğlu Sapanca'daki yatırımları anlattı!

Sapancalı muhtarlarla bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, yatırımları anlattı. Sapanca'ya yeni bir spor kompleksi, gençlik merkezi, köprü ve alt yapı projelerinin yapılacağını söyledi.

karaköprü park yatırımları Haberi

karaköprü park yatırımları


Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediyesi, ilçenin değişik Mahallelerinde park yapım çalışmalarına devam ediyor. Parklarda inceleme yapan Başkan Baydilli,  Şanlıurfa’da yeşil alanı en fazla ilçenin Karaköprü olduğunu söyledi.


Vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için yeşile önem verdiklerini belirten Başkan Baydilli, “Karaköprü Belediyesi olarak yeşile her zaman önem verdik. İlçemizde yapımı devam eden parklarımızda incelemelerde bulunduk. Tabi yaz ayının gelmesi ile birlikte park ihtiyacı daha fazla oluyor. Şanlıurfa’mız sıcak bir bölge olmasından dolayı insanlarımız yaz aylarında parklara ve yeşil alanlara gitme ihtiyacı duyuyor. Biz Karaköprü ilçesi olarak en fazla yeşil alanı olan ilçesi olma yolunda ilerliyoruz” diye konuştu.



Karaköprü...