29 / 04 / 2024

karaköy A Morgans Original

karaköy A Morgans Original

Dünyanın en önemli butik otel zincirlerinden Morgans Grup’un en yeni oteli 10 Karaköy, A Morgans Original, 18 Kasım 2014 tarihinde kapılarını açtı. Otel, grubun Türkiye'deki ilk yatırımı...

Halk GYO'nun Karaköy binası 1 yılda 178 milyon TL değerlendi!

Halk GYO İstanbul Karaköy binasının değerini açıkladı. 2022 yılında KDV dahil 236 milyon TL değeri olan bina 2023 yılında değeri 414 milyon TL oldu.

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

Halk GYO Karaköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Karaköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Karaköy binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Halk GYO Karaköy Binası'nın değeri ne kadar?

Halk GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul merkezli Karaköy Binası'nın değeri 51 milyon TL olarak belirlendi. Binanın kira değeri ise 234 bin TL / ay şeklinde açıklandı. 

Karaköy'deki Sen Piyer Han İstanbul'a kazandırılacak!

İstanbul Karaköy'da bulunan ve uzun süredir bakımsız olan Sen Piyer Han'ı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi devreye girdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çalışmaların başlatılması için talimat verdi. 

Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak!

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

Karaköy Galataport ile uçuşa geçti!

Karaköy'de hayata geçirilen Galataport Projesi ile bölge gayrimenkul yatırımlarında cazibe merkezine geldi. Bölgede gayrimenkul değerleri üç kat arttı. 

Vaneda, ilk mağazasını Karaköy'de hizmete açtı!

Türkiye’nin ilk yerli outdoor ayakkabı markası Vaneda, ilk mağazasını Karaköy'de hizmete açtı...

Mas Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Mas Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Altan Kavas tarafından açıldı.

Deniz GYO Karaköy binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binası için ilişkin Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Karaköy Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi bugün Karaköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy başvuruları bugün başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Merkez Karaköy 1. Etap projesinde yer alan 1 adet konut bugün satışa çıkıyor.

karaköy A Morgans Original Haberi

karaköy A Morgans Original

Los Angeles, New York, San Francisco, South Beach ve Londra’dan sonra Türkiye pazarına giren Morgans

Grup, Büyük Balıklı Han’ın bulunduğu tarihi binada 18 Kasım’da ilk otelini açtı. Türkiye’de butik otel anlayışına yeni bir boyut kazandıracak olan 10 Karaköy A Morgans Original, şehrin kültür ve tarih merkezi olarak kabul edilen

Karaköy’de yer alıyor.

TARİHSEL DOKU ÖN PLANDA

19’uncu yüzyılda hastane olarak kullanılan Büyük Balıklı Han’ın tarihi yapısı bozulmadan yenilenen binanın mimarlığını ödüllü mimar Sinan Kafadar- METEKS Grup üstlendi. Otelin sanat danışmanlığında ise Tuğba Doğan ve Evren Basık’ın imzası yer alıyor. 10 Karaköy A Morgans Original’da 71 oda yer alıyor. Otelde 25 Standart Oda, 17 Superior Oda, 24 Deluxe Oda, 3 Loft Suite, 1 Loft Terrace Suite ve 1 Penthouse bulunuyor. Konforun şık detaylarla harmanlandığı...