05 / 07 / 2024

karaköy beyoğlu tramvayı ne zaman çalışmayacak

karaköy beyoğlu tramvayı ne zaman çalışmayacak

Karaköy-Beyoğlu tarihi tünel tramvayı, zemin çalışmaları nedeniyle 2-3 Ağustos'ta hizmet veremeyecek. İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü'den (İETT) yapılan yazılı açıklamaya göre, zemin çalışmaları iki gün sürecek.

Beyoğlu ve Pendik'teki imarlı 2 arsa satılıyor! Megakentte büyük fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Beyoğlu ve Pendik'te yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 10 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

1931 yılında Beyoğlu'nda 23 bin liraya satılık bina!

1931 yılında Beyoğlu'nda Emvali metruke müdürlüğünden sekiz taksitle 23 bin liraya apartman satılıyormuş. 

Beyoğlu Pera Town 1'de yüzde 10'dan başlayan peşinatla!

İsaş İnşaat tarafından Haliç'in kalbi Beyoğlu'nda yükselen Pera Town 1'de satışlar başladı. Pera Town 1'de konut fiyatları ne kadar? Pera Town 1'de hangi tip konutlar yer alıyor? İşte detaylar...

1940 yılında Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü'nden 55 liraya kiralık arsa!

1940 yılında Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü Kasımpaşa'daki bir arsayı bir yıllık olacak şekilde 55 liraya kiraya verecekmiş.

1934 yılında Beyoğlu sokakları bütçe yetersizliğinden berbat haldeymiş!

1934 yılında Beyoğlu sokakları, bütçe yetersizliğinden dolayı berbat haldeymiş. Bütçe darlığı dolayısıyla belediye yol inşası için şubelerine çok az tahsisat ayırmıştı, Beyoğlu'nda bundan nasibini aldı. İşte detaylar...

İzmir Büyükşehir'den İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Beyoğlu'ndan 697 metrekare alana sahip arsa satacak. Arsanın satış bedeli 225 milyon TL olarak açıklandı.

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm krizi: Uzlaşma olmadan yıkımlar başladı!

Beyoğlu’ndaki Fetihtepe'de senelerdir gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm kapsamında, hak sahipleriyle uzlaşmalar yapılmadan evlerin yıkılmaya başlatıldığı ileri sürüldü.

Beyoğlu'ndaki Zürafa, Alageyik ve Kadem sokaklarında yıkım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alan Alageyik, Kadem, Zürafa sokaklarında yıkım resmen başladı.

Beyoğlu Hasköy'de inşa edilecek AVM'nin imar planları değişti!

Beyoğlu Hasköy’de bulunan yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek AVM'nin imar planlarında değişiklik yapıldı. Yeni imar planlarında sosyal tesis için iptal kararı alındı.

Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak!

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

karaköy beyoğlu tramvayı ne zaman çalışmayacak Haberi

karaköy beyoğlu tramvayı ne zaman çalışmayacak


Karaköy-Beyoğlu tarihi tünel tramvayı, zemin çalışmaları nedeniyle 2-3 Ağustos'ta hizmet veremeyecek.


İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü'den (İETT) yapılan yazılı açıklamaya göre, zemin çalışmaları iki gün sürecek.


Bu süre içinde ulaşım otobüslerle devam...