04 / 05 / 2024

karaköy de konut fiyatları

karaköy de konut fiyatları

Salıpazarı-Karaköy hattı, otel yatırımcılarının istilasına uğradı. Bölgede 10’dan fazla yeni otel inşaatı var. Markalı hazır giyim, restoran, kuyumcu, halıcı ve hediyelik eşyacılar da bölgede yer arıyor…

1952 yılında Karaköy meydanın inşası için binalar yıkılmış!

Karaköy'de yoğunluğu gidermek için Karaköy'e meydan yapılması planlaması yapılmış. Bunu için de Karaköy'deki bazı binaların yıkılmasına karar verilmiş.

Ormanyaka Çekmeköy'de 990 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Ege Yapı Ormanyaka Çekmeköy projesinde 990 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ormanyaka Çekmeköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Çekmeköy'de konut imarlı 364 metrekarelik arsa satılıyor! Megakentte son dakika fırsatı! 

İstanbul Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy'deki 364,08 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Çekmeköy'de yer alan arsanın muhammen bedeli kaç TL? İşte o satış ile ilgili ayrıntılar...

Flamingo Zekeriyaköy'de teslimler 18 ay sonra! 

Flamingo Zekeriyaköy projesinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. İnşaatına yeni başlanan projede satışların birçoğu tamamlandı. Peki Flamingo Zekeriyaköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Mecidiyeköy'de konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesinde yer alan konu alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Şişli Mecidiyeköy'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Darülaceze Kadıköy'de konut satacak! İstanbul'da konut arayanlar dikkat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kadıköy'de yer alan konutu satışa çıkardı. Konutun satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

İBB, Alibeyköy'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Alibeyköy'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

İBB Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor. Arsanın satış bedeli 3 milyon 413 bin 120 TL olarak belirlendi.

Karaköy Galataport ile uçuşa geçti!

Karaköy'de hayata geçirilen Galataport Projesi ile bölge gayrimenkul yatırımlarında cazibe merkezine geldi. Bölgede gayrimenkul değerleri üç kat arttı. 

Vaneda, ilk mağazasını Karaköy'de hizmete açtı!

Türkiye’nin ilk yerli outdoor ayakkabı markası Vaneda, ilk mağazasını Karaköy'de hizmete açtı...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Karaköy Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi bugün Karaköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Karaköy’deki tarihi Ziraat Bankası binasının restorasyonu 2 yıl uzadı!

Karaköy’de yer alan tarihi Ziraat Bankası binasının restorasyon çalışması 2 yıl önce başlatılmıştı ancak çalışmalar statik hatalar nedeniyle en az 2 yıl uzayacak...

Bartın Karaköy’de tapu mutluluğu!

Bartın Belediyesi yaptığı yeni İmar Planı ile hisseli parsel sahiplerini tapu belgelerine kavuşturmaya devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karaköy Mahalle’sinde 10 aileye tapularını teslim etti.

karaköy de konut fiyatları Haberi

karaköy de konut fiyatları


İstanbul'a turist getiren kruvaziyer gemilerinin yanaştığı Salıpazarı-Karaköy Limanı özelleştirme ihalesi, kelimenin tam anlamıyla, başta emlak piyasası olmak üzere bölgeyi uçurdu. Galataport olarak bilinen Türkiye Denizcilik İşletmeleri'ne ait İstanbul Salıpazarı Liman Sahası'nın özelleştirilme ihalesinin ilkini 2005 yılında İsrailli işadamı Sami Ofer kazanmış; ancak ihale bir süre sonra iptal edilmişti. Limanın 30 yıllığına özelleştirilmesini sağlayacak ihale geçtiğimiz mayıs ayında tekrarlandı ve bu kez 702 milyon dolarlık teklifle ipi Doğuş Holding göğüsledi.


BÜYÜKLER ÇEVREYİ PARSELLEDİ


2005 yılında iptal edilen Galataport ihalesinin sekiz yıl aradan sonra ikinci kez yapılması, Salıpazarı ile Karaköy arasına ilgi duyan yatırımcıları da hareketlendirdi. Salıpazarı'ndan başlayan Denizcilik İşletmeleri'ne ait alanın karşısında bulunan binaların etrafı tek tek çevrilmeye başlandı. Etrafı çevrilen binaların çoğunun yıkılarak otel olarak yeniden inşa edildiği gözleniyor. Yıkılıp yerlerine...