07 / 05 / 2024

Karaköy hakkında bilgi

Karaköy hakkında bilgi

1965 yılında yapımı tamamlanan Karaköy Yeraltı Geçidi, yapılan bir törenle hizmete açılmış. 63 kolon üzerine oturtulan geçitte 23 dükkan bulunmaktaymış ve geçit 3 milyon 500 bin liraya mal olmuş.

Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde 11 kentte büyük bir yıkım meydana geldi. Bu kapsamda çalışma yapan Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan 500'e yakın binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi.

Ulusal Coğrafi Bilgi Sisteminin Kurulması Hakkında Yönetmeliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

Ulusal Coğrafi Bilgi Sisteminin Kurulması ve Yönetilmesi Hakkında Yönetmeliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31391 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Süleyman Soylu konteyner kent hakkında bilgi verdi!

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen toplantıya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum katıldı. Soylu ve Kurum Elazığ depremi sonrası yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu...

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahalle sakinlerine kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Çinli yatırımcılar Esenler'deki dönüşüm hakkında bilgi aldı!

Çin Yurtdışı Yatırım Ajansı Başkanı Deng Ling ve beraberindeki heyet, Esenler Yeni Şehir projesi hakkında bilgi aldı

Galataport'tan Karaköy Yolcu Salonu hakkında açıklama!

Galataport tarafından yıkılan Tarihi Karaköy Yolcu Salonu hakkında açıklama geldi. Açıklamada, yıkımın can güvenliği gerekçesiyle yapıldığı yer aldı.

Murat Yücel dükkan projeleri hakkında bilgi verdi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çayarası’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yücel, Çayarası’nda yapılacak olan yeni dükkân projeleri hakkında bilgi verdi

Yüksel Coşkunyürek İskenderun projeleri hakkında bilgi aldı!

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, İskenderun Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı

Antalya Mandırlar sakinlerine imar hakkında bilgi verildi!

İmar çalışmalarında halkın isteklerine büyük önem veren ve halktan gelen istekler doğrultusunda çalışmalar yapmaya gayret gösteren Şahin, Mandırlar Mahalle sakinlerini makamında kabul ederek imar çalışmaları hakkında vatandaşa bilgiler verdi.

Türkiye'deki AVM sayısı 2018 yılında 415'e ulaşacak!

PricewaterhouseCoopers (PwC) Türkiye Perakende ve Tüketici Ürünleri Sektörü Lideri Adnan Akan TAMPF'ın işbirliğinde hazırladıkları "Dönüşürken büyüyen Türkiye Perakende Sektörü" başlıklı rapor hakkında bilgi verdi.

Manavgat'ta 2015 yılında 3 bin 648 adet konut satıldı!

Manavgat Tapu Müdürlüğü’nün 2015 yılı çalışmaları hakkında bilgi veren kurum müdürü Halil İbrahim Altıparmak 2015 yılı istatistiki verilerine göre, toplam işlem sayısının 22 bin 853 olduğunu söyledi.

İKÇÜ'de Türkiye'deki kentsel dönüşüm ve deprem hakkında bilgi verildi!

İKÇÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Salih Yılmaz, Türkiye'deki kentsel dönüşüm çalışmaları ve depreme karşı binaları güçlendirme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Halil Demir Ödemiş teleferik projesi hakkında bilgi verdi!

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na Ödemiş'in önemli projelerinden olan teleferik projesi ve bölge açısından önemi hakkında bilgi verdi...

Karaköy hakkında bilgi Haberi

Karaköy hakkında bilgi



AÇILDI - Karaköy Yeraltı Yaya Geçidi'nde 23 dükkan vardır. Bunlar iş sahiplerine kiralanmaktadır. Resimde sıcak ve soğuk hava tertibatı bulunan yaya geçidinin içi görülmektedir.


KARAKÖY YERALTI GEÇİDİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI


Halk geçitten geçmeye alışırsa meydanda güzelliği bozmakta olan tel örgüler zamanla kaldırılacak.


İNŞASINA geçen sene başlanılan Karaköy Yeraltı Geçidi, dün bir merasimden sonra yayaların hizmetine açılmıştır. Geçitten ilk defa geçenler, soğuk hava tertibatının serinlettiği geçitte sallana sallana yürümüşler ve terlerini kurutmuşlardır. Geçit açılır açılmaz, Karaköy Meydanı'nı dolduran halk, akın akın geçide hücum etmiştir.

  Haşim İşcan, bir konuşma ile geçidi açmış ve verdiği teknik bilgide inşaatın 3,5 milyon liraya çıktığını, mevcut dükkanın...