21 / 05 / 2024

karaköy meydan saati

karaköy meydan saati

1930 yılında Karaköy Saat Kulesi bozulmuş ve koca saatin suratına bant yapıştırılmış ve Cumhuriyet Gazetesi tamir edilmemisinden şikayet ediyor.1930 yılında ki haberde Karaköy Saat Kulesi'nin fotoğrafı da var.

1952 yılında Karaköy meydanın inşası için binalar yıkılmış!

Karaköy'de yoğunluğu gidermek için Karaköy'e meydan yapılması planlaması yapılmış. Bunu için de Karaköy'deki bazı binaların yıkılmasına karar verilmiş.

Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak!

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

Karaköy, Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday!

Keller Williams, özellikle son yıllarda popülaritesi gün geçtikçe artan Karaköy gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Yerli ve yabancı yatırımcının yoğun ilgi gösterdiği bölge kısa süre içinde Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday.

Deniz GYO Karaköy Binası değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde yer alan İstanbul Karaköy Binası Değerleme Raporunu Kamuyu Aydınlama Platformu'na bildirdi. İşte şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirilen rapor...

Küçükköy Meydanı peyzaj düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin önemli meydanlarından olan Küçükköy Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir hale getirmek amacıyla gerçekleştirdiği peyzaj düzenlemesi projesini tamamladı.

Karaköy'de gayrimenkul fiyatları son 2 yılda yüzde 50 arttı!

Yerli yabancı yatırımcılar Karaköy bölgesinde her türlü gayrimenkulü alıyor. Farklı sektörlerden birçok yatırımcı bölgeye adeta akın ediyor. Galataport'un etkisiyle genelev bölgesi Zürafa Sokak'taki binalar bile talep görüyor...

Samsun Tekkeköy Meydanı yenileniyor!

İlçelerde önemli yatırımlara devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tekkeköy’ün girişi ve en önemli caddelerinden olan Samsun Caddesi’ni ve Tekkeköy Meydanı’nı modern bir görünüme kavuşturuyor.

Halk GYO Karaköy bina değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Karaköy Bina 2015 yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerleme raporu...

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor. Satış işlemlerini Türkiye Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bolu Merkez Karaköy 1. Etap projesinde 1 konut satışa sunuluyor. TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları başladı.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı peyzaj düzenleme çalışmaları sürüyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin önemli meydanlarından olan Küçükköy Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir hale getirmek için bir peyzaj düzenlemesi projesi yürütüyor. Büyük bir hızla süren projede sona yaklaşıldı.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı çalışmalarında son durum!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin önemli meydanlarından olan Küçükköy Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir hale getirmek için bir peyzaj düzenlemesi projesi yürütüyor. Büyük bir hızla süren projede sona yaklaşıldı.

Karaköy Şehir Hatları'na yeni vapur iskelesi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi Ve İskele Binası Yapımı Projesi için harekete geçti. Yeni iskele yapımı projesi yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olacak...

karaköy meydan saati Haberi

karaköy meydan saati

Karaköy'deki saat


Saat bozuldu suratına bir bant yapıştırıldı


Karaköy'deki büyük saat kapıkomşusu işaret kulesinin akıbetine uğramış ve koca saatin suratına kocaman bir bant yapıştırılmıştır. Saat şimdi öyle olduğu gibi durmaktadır. Aradan günler geçtiği halde bir türlü tamir edilmemiştir. Bu gidişle galiba bir türlü de tamir edilmeyecekir.

Cumhuriyet Gazetesi   17 Kanunusani (Ocak)...