29 / 04 / 2024

Karaman Havalimanı yapılacak mı

Karaman Havalimanı yapılacak mı

Lütfi Elvan, Karaman'ın havalimanına en kısa sürede kavuşacağını açıkladı. Elvan; Karaman Havalimanı için yer tespiti yapıldığı, altyapı kesin proje çizimleri, fizibilite ve zemin etüdü ile ÇED işlemleri tamamlandığı vurguladı.

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin adı ne olacak? Bakan Kurum'dan açıklama

Türkiye'nin en eski havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı uluslararası uçuşlara kapatıldı. Havalimanı arazisine Millet Bahçesi yapılacak. Pazar günü temel atma töreni yapılacak Millet Bahçesi'nin isminin ne olacağı sorusunu Bakan Murat Kurum cevapladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nda ilk ray kaynağı yarın yapılacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı yapılacak.

Bursa Yunuseli Havaalanı arazisinde ne yapılacak?

Bursa halkı son günlerde Yunuseli'ndeki eski havalimanı arazisinde ne yapılacağını merak ediyor. Peki Yunuseli arazisinde ne yapılacak? Bursalılar arazide ne istiyor?

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı bugün yapılacak! 

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında açılacak metro için geri sayım başladı. İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak yeni projenin son kesimin kazısı bugün yapılacak. 

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi böyle olacak!

Atatürk Havalimanı’na, belli bölümlerinin yıkımının ardından “millet bahçesi” yapılacak. Millet bahçesine ilişkin tasarım çalışmalarının ilk görseline ulaşıldı...

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak Teknofest için tarih belli oldu!

TEKNOFEST 11 ile 22 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak. TEKNOFEST 2019 yarışmalarına başvurular 28 Şubat’a kadar sürecek. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak cami için ihale açıldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na cami yapılacak. 9 bin metrekare inşaat alanında toplam 2 bin metrekare kapalı alana yapılacak cami inşaatı için ihale açıldı. 

10 ile yeni havalimanı yapılacak!

Türkiye, mevcut 55 havalimanına 10 tane daha ekleyecek. Bunlardan biri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize'de deniz doldurularak yapılacak havalimanı olacak.

Antalya Kaş'a yapılacak havalimanı sit alanlarını etkilecek mi?

Antalya’nın Kaş ilçesine yapılacak olan havalimanına karşı oluşturulan Kaş Kolektifinden Okan Nalçacı, Kaş’a havalimanı Kaş’ı yok eder’ dedi ve nedenini açıkladı...

Antalya'ya yapılacak 3. havalimanının arazisi belirlendi!

Antalya'nın batısına yapılacak 3'üncü havalimanı için Kaş ile Demre arasında süren yer tespiti tamamlandı. Havalimanı yapılacak arazi belirlendi. Belirlenen arazinin tam yeri arsa spekülasyonunun önüne geçmek için son ana kadar açıklanmayacak.

Çukurova Bölgesel Havalimanı devlet bütçesiyle yapılacak!

DHMİ Genel Müdürü Yıldırım: "Müteahhit firmanın içine düştüğü mali kriz sebebiyle geçen yıl ağustosta sözleşmesi feshedilen Çukurova Bölgesel Havalimanı, devlet bütçesiyle yapılacak" dedi.

TOKİ Karaman Emekli Konutları'na 7 katı başvuru yapıldı!

TOKİ'nin "Emekli Grup Konut Projesi" kapsamında Karaman merkezde yapılacak 400 konut için kura çekildi.İnşa edilecek konut sayısının yaklaşık 7 katı başvuru yapılması dolayısıyla Yunus Emre Konferans Salonu'nda yoğunluk yaşandı.

Karaman Havalimanı yapılacak mı Haberi

Karaman Havalimanı yapılacak mı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan bazı basın yayın organlarında yer alan haberlerde ve bazı siyasilerin açıklamalarında dolayı basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada Eski Bakan Lütfi Elvan’ın karaman Milletvekilliği döneminde Karaman Havalimanı konusunda verdiği sözü yerine getirmediği iddiası tamamen asılsız ve iftira olduğu belirtildi. Karaman Havalimanı için neler yapıldığını bilmeyenlerin etik dışı tutum ve iftiraları ile konuyu bir karalama kampanyasına dönüştürdüğü vurgulandı.


Karaman, Havalimanına en kısa sürede kavuşacağı açıklandı. 2014 yılının Mart ayında yapılan yerel seçimlerde Karamanlılara havalimanı müjdesini verildiği ve 1 yıl gibi planlanan da çok kısa bir sürede Karaman Havalimanı için yer tespiti yapıldığı, altyapı kesin proje çizimleri, fizibilite ve zemin etüdü ile ÇED işlemleri tamamlandığı vurgulandı. Bu...