29 / 04 / 2024

karaman işçi toki konutları 2016 sonucu

karaman işçi toki konutları 2016 sonucu

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin işbirliğinde hayata geçirdiği Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi'nde sona gelindi. İşte, Karaman OSB TOKİ 2016 yeni kura sonuçları...

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Kırşehir, Karaman, Iğdır Nevşehir'de imar planı değişikliği yapılacak.

TOKİ Karaman projesi için geri sayım başladı! Beklenen proje 14 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman'da 45 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 14 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Kasım 2023 müjdesi geldi! Bu ildeki proje için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman 2023 projesinin ihalesi 14 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 45 adet konut ve 22 adet dükkan yer alacak.

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Karaman projesi için beklenen tarih geldi! 218 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Karaman projesi için beklenen tarih resmen geldi... 218 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Karaman projesi için beklenen müjde geldi! Sadece o ilçeye tam 218 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman'da 218 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ İlk Evim Bolu ve Karaman kuraları çekildi! İşte TOKİ İlk Evim kura sonucu 1 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Bolu ve Karaman'da hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı.

Herkesin beklediği TOKİ detayı ortaya çıktı! İşte TOKİ örnek daireler!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan, TOKİ 2022 ucuz konut projesiyle ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. TOKİ 2022 sosyal konut projesinin örnek daireleri belli oldu. Peki TOKİ 2022 daire planları nasıl? İşte TOKİ 2022 örnek daireler…

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

karaman işçi toki konutları 2016 sonucu Haberi

karaman işçi toki konutları 2016 sonucu

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi'nde kura çekimi bugün saat 10:00'da  Karaman Yunus Emre Konferans Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirilecek. 


İlk etapta, 16 blok halinde inşa edilen Karaman OSB TOKİ projesinde toplamda 428 adet daire bulunuyor. Karaman OSB projesi kapsamında; 300 kişilik bir cami, 32 derslikli ilköğretim okulu, spor kompleksleri ve yeşil alanlar bulunuyor. 


Karaman OSB TOKİ 2016 yeni kura sonuçları!

Karaman'da en az 1 yıldır sigortalı olarak çalışan vatandaşlarda konut sahibi olunabilecek. Karaman OSB TOKİ 2016 yeni kura sonuçları, kura çekiminin hemen ardındanTürkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer...