18 / 05 / 2024

Karaman stadyumu kapasitesi

Karaman stadyumu kapasitesi

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü "15 Bin Kişilik Stadyum Projesi" için projelendirme çalışmaları başladı. Projenin ihalesinin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Karaman Şehir Stadyumu 2020'de tamamlanacak!

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, yapımı devam eden 15 bin kişilik Şehir Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Karaman'a 15 bin kişilik şehir stadyumu!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa oalrak yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine inşa edilen 15 bin kişilik şehir stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Karaman Şehir Stadyumu inşaatı gelecek yıl tamamlanacak!

Karaman Belediyesi ile Gençlik Spor Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılan 15 Bin Kişilik Şehir Stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması hedefleniyor. 

Karaman Şehir Stadyumu için çalışmalar başladı!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılacak olan Karaman Şehir Stadyumu Projesi için çalışmalar başladı.

Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu'nun onarımında sona gelindi!

Karaman Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Hayati Kısacık, bakım ve onarım çalışmalarında sona gelinen Kemal Kaynaş Stadyumunda incelemelerde bulundu.

Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu yenileniyor!

Karaman Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kemal Kaynaş Stadyumu’nda bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. 15 Temmuz 2015 tarihine kadar çalışmaların tamamlanması planlanıyor.

Akyazı Spor Kompleksi Stadyumu açılış tarihi ne zaman?

Mayıs 2015'te tamamlanması planlanan Akyazı Spor Kompleksi Stadyumu'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Toplam 418 bin 89 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen stadyumun koltuk kapasitesi 41 bin 513 olarak belirlendi.

Karaman Belediyesi 2. TOKİ yoluna kaldırım yapıyor!

Karaman Belediyesi, 2. TOKİ yolunda kaldırım ve kilitli parke çalışması başlattı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, mevsim şartlarının çalışmaya elverişli olması nedeniyle ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti...

Yalova, Bilecik, Karaman ve Tunceli'de kentsel dönüşüm kira yardımı tutarı 2014!

Kentsel dönüşüm kapsamında Yalova'da ev sahipleri ve kiracılar kaç TL kira yardımı alacak? İşte Yalova, Bilecik, Karaman ve Tunceli'de kentsel dönüşüm kira yardımı tutarı 2014!

Süleyman Karaman hızlı tren inşaatında incelemelerde bulundu!

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, Eskişehir-İstanbul yüksek hızlı tren (YHT) hattı inşaatında incelemelerde bulunmak üzere test treniyle Bilecik'e geldi. Karaman daha sonra Sakarya-İstanbul arasındaki çalışmaları inceleyecek...

Bafra Şehir Stadyumu'nun temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bafra ilçesinde 5 bin kişilik Bafra Şehir Stadyumu ve 500 seyirci kapasiteli yarı olimpik yüzme havuzunun temel atma törenine katıldı...

Karaman Kalesi bilimsel sondaj ve kurtarma kazısı çalışmaları tamamlandı!

Karaman Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; "Karaman Kalesi şehir merkezinde, şehre hakim stratejik bir tepenin (Höyük) üzerinde ve iç kale niteliğindedir.

Karaman Kalesi arkeo-parka dönüştürülecek!

Karaman Kalesi'nde yapılan hafriyat çalışmalarında tesadüfen bulunan 700 yıllık Karamanoğulları sarayını kurtarma çalışmalarında sona gelindi. İçinde taht salonu, hamam, mescit gibi bölümler bulunan saray ve kale, arkeo-park olacak.

Karaman stadyumu kapasitesi Haberi

Karaman stadyumu kapasitesi

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve proje ekibiyle stadyumun yapılacağı alan üzerinde incelemelerde bulundu. Karaman'a yeni yapılması planlanan 15 bin kişilik stadyumla ilgili geçtiğimiz aylarda, projenin uygulanacağı belediyeye ait olan 57 bin metrekarelik arazi yapılan protokolle Gençlik Spor Bakanlığına devredilmişti. Stadyumun yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, projelendirme çalışmalarının başladığı müjdesini verdi.


"YENİ STADYUM TÜRKİYE'DEKİ MODERN STADYUMLAR ARASINA GİRECEK"

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, projelendirme çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Çalışkan, "Karaman'ımız için son derece önemli bu mega proje 2016 yılının ilk çeyreğinde ihale edilecek. İhalenin sonuçlanmasının hemen ardından yeni stadyumun temelini atacağız. Karaman'da yaklaşık 80-100 milyon liralık mega bir projeyi hayata geçiriyoruz. Stadyum projesi çalışmalarının tamamlanması ile kentimiz 15 bin kişilik...