17 / 05 / 2024

Karaman yeni üst geçit

Karaman yeni üst geçit

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve Siyahser Mahallesi ile Beyazkent Mahallesi arasında yapılması planlanan üstgeçit projesinin yapım ihalesi gerçekleşti.

Dolar şaha kalktı! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı! Herkes hazır olsun yeni rekor geliyor..

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. Şaha kalkan dolar için Ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıları uyararak üstüne basa basa yeni rekoru açıkladı. Herkes hazır olsun yeni rekor geliyor...

Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan son dakika açıklaması geldi. Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

''Altında alım işini artık bitirdik'' diyen İslam Memiş gram altın için yeni rakam verdi! Taş üstünde taş kalmayacak

Altın fiyatları, ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra düştü. Düşüş karşısında yatırımcılar altın alalım mı? sorusunua yanıt ararken ''Altında alım işini artık bitirdik'' diyen İslam Memiş gram altın için yeni rakam verdi! Taş üstünde taş kalmayacak

Türk halkı YHT’yi çok sevdi! Karaman YHT hattında kırılan rekor yeni hatların müjdecisi mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karaman-İstanbul, Karaman-Ankara YHT parkurunda bir yılda seyahat eden kişi sayısını açıkladı. Hatta kırılan rekor yeni hatların açılabileceği beklentisine yol açtı.

Dolar için yeni rota oluşturuldu! Ekonomist Selçuk Geçer üstüne basa basa rakam verdi! Herkes bu tarihi beklesin!

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer, dolar için yeni rotayı açıkladı. Elinde dolar olanları uyaran Geçer üstüne basa basa rakam verdi! Herkes bu tarihi beklesin!

TOKİ Karaman projesi için beklenen tarih geldi! 218 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Karaman projesi için beklenen tarih resmen geldi... 218 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Karaman projesi için beklenen müjde geldi! Sadece o ilçeye tam 218 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman'da 218 yeni konut inşa edecek. 

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Karaman Merkez'e 317 yeni konut müjdesi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman'da 317 yeni konut hayata geçirecek. TOKİ Karaman Merkez 317 konut ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 

TOKİ Karaman Merkez'de 317 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman'da 317 yeni konut inşa edecek. 

Adil Üstündağ yeni şirket kurdu!

Green Park otellerinin sahibi Adil Üstündağ, yeni şirket kurdu. Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda kuruldu.

TOKİ'den Karaman Ermenek'e 156 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman Ermenek'te 156 yeni konut inşa edecek.

Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen yeni eşya baktılar!

Ayrıldıkları iddialarıyla gündeme gelen Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen, Evirgen'in yeni açacağı mekan için mobilya ve aksesuar baktı.

Karaman yeni üst geçit Haberi

Karaman yeni üst geçit


Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve Siyahser Mahallesi ile Beyazkent Mahallesi arasında yapılması planlanan üstgeçit projesinin yapım ihalesi gerçekleşti. 

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Siyahser Mahallesi ile Beyazkent Mahallesi’ndeki yaya ulaşımı daha modern ve güvenli hale getirecek olan üstgeçit projesinde Mayıs ayı içerisinde çalışmaların başlayacağını söyledi. 22 Nisan tarihinde ihalesi yapılan üstgeçit projesinde önümüzdeki günlerde yüklenici firmaya yer teslimi yapılacak. Ardından üst geçitte çalışmalar bu ay içerisinde başlayacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 'Siyahser ve Beyazkent Mahallelerimiz arasındaki yaya trafiğini sağlamak ve daha güvenli hale getirmek için modern bir üst geçit inşa edeceğiz. Özellikle bu bölgede bulunan Siyahser İlköğretim Okulunda okuyan öğrencilerimiz, çocuklarımız daha güvenli bir şekilde geçiş imkânına kavuşacaklar. Üst geçit çalışmalarımızın dâhilinde yine bu yol üzerinde bulunan...