29 / 07 / 2024

Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi

Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi

Başkan Karaosmanoğlu, tamamlandığında Karamürsel’in gözbebeği olacak Altınkemer Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

Altındağ Belediyesi Gagauzya'daki kültür evini restore edecek!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada, Gagauzya'daki kültür evini restore edeceklerini söyledi.

Atatürk Kültür Merkezi kısa sürede ihaleye çıkacak!

Mimar Melkan Gürsel, Murat Tabanlıoğlu ile birlikte Hayati Tabalıoğlu’nun mimarlık mirasını geleceğe taşıyor. Melkan Gürsel, Atatürk Kültür Merkezi’nin son durumu hakkında açıklamalar yaptı. 

Altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi açılışa hazır!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Tokat Niksar Kültür 4. Etap Alt Gelir Grubu kura sonuçları!

Emeklilere özel satışa sunulan okat Niksar Kültür 4. Etap Alt Gelir Grubu Konutları'nda kura bugün çekiliyor..

Antalya Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi Projesi’nde hafriyat çalışmaları başladı. Projenin 4 bin 500 metrekarelik toplam inşaat alanı ve donatılarıyla önemli bir ihtiyaca cevap vermesi planlanıyor.

Malatya'ya yeni kültür merkezi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kernek Külliyesi altında bayan, engelli ve çocuklar için inşaatı devam eden kültür merkezindeki inşaat çalışmalarını inceledi.

Altındağ Belediyesi’nden Gagavuzya’ya kültür merkezi!

Daha önce Bosna Hersek’in Visoko kentine bir kültür merkezi inşa eden Altındağ Belediyesi şimdi de Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti’nde kültür merkezi inşa ediyor.

Altındağ Şair Baki Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Ali Ersoy Mahallesi’nde hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan kültür merkezine “Şair Baki’ isminin verileceğini açıkladı.

Altındağ Beşikkaya'ya yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi Beşikkaya Mahallesi'nde yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. Merkezin 2017 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi açıldı!

Aydınlıkevler Mahallesi’nde hayata geçirilen Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Erkeklere özel olan kültür merkezinde çok sayıda etkinlik ve kurs Altındağlı beylerle buluşacak.

Bingöl Kültür'de dönüşüm için boşaltılan evlerde hırsızlık arttı!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde 'Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamına alınan Babüroğlu Caddesinde neredeyse her gün bir hırsızlık vakası yaşanıyor.

Ankara Altındağ'a yeni kültür merkezi!

Ali Ersoy Mahallesi’nde bulunan, eskiyen ve sürekli tadilat isteyen 29 Ekim Kültür Merkezi’ni yıkan Altındağ Belediyesi, yepyeni ve modern kültür merkezinin inşaatını tamamladı.

Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi Haberi

Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, inşaatı hızla ilerleyen Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Kültür merkezinin kısa süre içinde tamamlanacağı bilgisi verilen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kültür merkezimiz tamamlandığında Karamürsel’in gözbebeği olacak’’ dedi.




ALTINKEMER KÜLTÜR MERKEZİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karamürsel Altınkemer’de inşa ettiği kültür merkezinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Başkan Karaosmanoğlu, Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı’nın yanında yapımı devam eden kültür merkezinde incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel eşlik etti.


İHTİYACI KARŞILAYACAK


 Karamürsel’de çok önemli bir ihtiyacı karşılaması ve kültürel programlara ev sahipliği yapması beklenen merkezde incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldı. İhtişamlı görüntüsüyle Karamürsel’in girişinde konuklarını ağırlaması beklenen Altınkemer Kültür Merkezi’nde halen elektrik tesisat işlerinin yanı sıra iç ve dış...