02 / 05 / 2024

Karapınar kentsel yenileme

Karapınar kentsel yenileme

Konya'da KARAPINAR Belediyesi tarafından, " Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi " hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Karapınar' da kentsel dönüşüm anlatıldı. Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu proje hakkında bilgi verdi.

Karapınar'da kentsel dönüşüm için tebligatlar yapılıyor!

Karapınar' da kentsel dönüşüm için tebligatlar yapılıyor. KARAPINAR İlçe Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Kentsel Dönüşüm ve de Gelişim Projesi' nin gerçekleşmesi yolunda çalışmaların başladığını belirtti.

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Konya Karapınar'da Çetmi-Pınarbaşı Kentsel Dönüşüm inşaat alanını inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Yaka, ''İlçemizin çehresine artı değer katacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. 

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm yıkımı başladı!

TOKİ'nin Konya'nın Karapınar ilçesinde başlayacağı Çetmi Pınarbaşı "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" için binaların yıkımına başlandı.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya Karapınar 603 konut müjdesi! İhalesi 12 Kasım'da!

TOKİ'nin Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut, 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım'da yapılacak...

TOKİ'den Konya Karapınar'a 603 konut ve 4 ticaret merkezi!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi 12 Kasım'da!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi 12 Kasım'da!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Konya Karapınar'da acele kamulaştırma kararı!

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı kapsamında bulunan alanın acele kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Değirmenönü ve Karapınar'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin Değirmendim ve Karapınar mahallelerinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Projede 35 bin kişinin yaşadığı bölgede modern bir şehir ortaya çıkacak.

Bursa Değirmenönü ve Karapınar'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa'nın Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde 35 bin kişinin yaşadığı bölgede kentsel dönüşüm başlıyor.

Ordu Karapınar Katı Atık Tesisi yenilendi!

Ordu'nun Karapınar Mahallesi’nde bulunan Katı Atık Ayrıştırma ve Gruplama Tesisi, yapılan yenileme çalışmalarının ardından günümüz teknolojisine uygun hale geldi.

Konya Karapınar'da yollar yenileniyor!

Konya Karapınar Belediyesinin mahallelerdeki kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor. İlçe merkezinde birçok noktada devam eden çalışmalarda kaldırımlara andezit kaplama, andezit bordür döşenmesi yapım çalışmaları sürdürülüyor.

Karapınar kentsel yenileme Haberi

Karapınar kentsel yenileme

KARAPINAR Belediyesi tarafından, "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, belediye meclisi salonunda düzenlenen toplantıda, Çetmi ve Pınarbaşı mahallerinde uygulanacak proje hakkında bilgi verdi. 


Projenin uygulanacağı mahallelerdeki evlerin çoğunun kerpiç ve oturulmayan binalar olduğunu belirten Mugayıtoğlu, "Bu projeyle vatandaşımızın mağdur olması söz konusu bile olamaz. Hem şehirleşme adına hem de konut sıkıntısını çözme adına faydalı bir iş olacak" dedi. Projeyi üstelenen firma yetkilisi Ödül Elibol da Karapınar'da açtıkları irtibat bürolarında hak sahipleriyle birebir görüşmelerin yapılacağını söyledi. 


Harita mühendisleri ve şehir planlamacılarının yer aldığı ekip tarafından değerlendirme yaptıklarını anlatan Elibol, 963 konut, 56 iş yerinin olduğu projede, herkesin isteğine göre daireler bulunacağını dile getirdi.


Konya'nın...