07 / 05 / 2024

karasu heyelan

karasu heyelan

Bakan Murat Kurum, "Hiçbir zaman bakmadığımız gibi bundan sonra da hiçbir projeye rant gözüyle bakmayacağız. İnsanımızın sosyal kültürel yaşamını yukarıya çıkaracak projeleri hep birlikte yapıyor olacağız" dedi.

Sinop'ta Karasu Çayı için çalışmalar başlatıldı!

Konu ile ilgili bilgi veren DSİ 74. Şube Murat Güldoğan, "Karasu Çayı’nda teknik personelimize gerekli incelemeleri yaptırdık. Söz konusu alanlarda derenin taşkına sebep olduğunu gördük.

Giresun Çanakçı'da heyelan tehlikesi nedeniyle 20 ev boşaltıldı!

Giresun Çanakçı'da yüksek kesimlerde yer alan Düzköy’de karların hızlı bir şekilde erimesi ile birlikte heyelanlar baş gösterdi. Heyelanlar sonrasında 5 ev toprak altında kalırken, heyelan tehlikesini nedeniyle ise 20 ev boşaltıldı.

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında son durum!

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 16 milyonluk projemiz 35 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Tesis içerisindeki binaların yapımı önemli ölçüde tamamlandı.

Kibar Holding ve Assan'dan Karasu'ya alüminyum tesisi!

Kibar Holding, Assan Alüminyum ile birlikte Karasu'da alüminyum tesisi yatırımı planlıyor.Saka, Kibar Grubu'nun sanayi, hizmet ve ticaret alanlarında faaliyet gösteren şirketlerini sektörlerinde öncü konumda olduğunu söyledi

Karasu Limanı, Temmuz'da faaliyete geçecek!

IC İçtaş Sakarya Karasu Liman Yatırım ve İşletmesi tarafından inşaatına devam edilen Karasu Limanı’nın 2016 Temmuz ayının ikinci yarısında faaliyete geçmesi planlanıyor.

Gümüşhane-Giresun karayolunda heyelan nedeniyle ulaşıma kapatıldı!

Gümüşhane-Giresun karayolunun Kirazlık tüneli çıkışında meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Karasu Belediyesi ev yapmak isteyene tip proje veriyor!

Karasu Belediyesi tarafından ilçede köy statüsünden, mahalle statüsüne geçen bölgelerde uygulanmak üzere 5 tip proje hazırladı. Başkan İspiroğlu, bu projelerin yöre uygun ve estetik projeler olduğunu ve ilçenin çehresini değiştireceğini belirtti.

Bilecik'te Karasu Deresi ıslah çalışmaları denetlendi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karasu Deresi ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Gümüşhane Yeşil Yol çalışmaları nedeniyle heyelan tehditi altına!

Bir dönem Rum, Ermeni ve Türklerin bir arada yaşadığı ve Eski Gümüşhane olarak da bilinen tarihi Süleymaniye Mahallesi "Yeşil Yol" çalışmaları nedeniyle heyelan tehlikesi altında.

TOKİ İzmir Çiğli toplu konut alanında heyelan önlenmesi işi ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ İzmir ili Çiğli ilçesi toplu konut alanında heyelan önlenmesi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

Karasu'ya 16 milyon liralık arıtma tesisi geliyor!

Sakarya Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu'da yapılan atık su arıtma tesisi yapım çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Keleş,"16 milyonluk yatırımla ilçemize modem bir Atık Su Arıtma Tesisi inşa ediyoruz" dedi.

TOKİ İzmir Çiğli toplu konut alanında heyelan önlenmesi işi yaptıracak!

TOKİ İzmir ili Çiğli ilçesi toplu konut alanında heyelan önlenmesi yapım işi ihalesi 27 Ekim 2015 tarihinde saat 15.00'te TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

Çorum Kırkdilim’deki heyelan sorunu tünelle çözülmeli!

İstanbul bağlantısını sağlayan Kırkdilim Geçidi’ndeki heyelan nedeniyle yolun bir bölümü trafiğe kapatıldı. Toprak kayması devam eden ve 5 yıl önce hizmete açılan yol kapatılıp bakıma alınacak.

karasu heyelan Haberi

karasu heyelan

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kocaali ve Karasu ilçelerinde yaşanan su baskını ve heyelandan dolayı zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu. Sonra Maden Deresi mesire alanına giden Bakan Kurum, selden zarar gören bölgeleri gezerek, bilgi aldı. 

SputnikNews'te yer habere göre, Bakan Kurum, Adapazarı'nda yapımına başlanan millet bahçesinin şantiye alanında da incelemelerde bulundu.Daha sonra Kurum, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne geçerek, Başkan Ekrem Yüce'yi ziyaret etti.  Başkan Yüce'den bilgiler alan Bakan Kurum, Sakarya'nın önemli şehirler arasında yer aldığını söyledi. 

Vatandaşların yaşam kalitelerini yükseltecek projeleri gerçekleştirmeye gayret gösterdiklerini belirten Kurum, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bugüne kadar 25 milyar liralık yatırımı Sakarya ilimize yaptık. Bakanlığımızın da bu yatırımdaki payı yaklaşık 5.5 milyar lira. Devam eden de 300 milyon liralık yatırımımız var" ifadelerini kullandı. 

Bakan Kurum, kentin doğal ve...