16 / 05 / 2024

Karasu Kocaali İçmesuyu Arıtma Tesisi

Karasu Kocaali İçmesuyu Arıtma Tesisi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kuzeye müjdeyi verdi; “Karasu ve Kocaali ilçelerimiz içi ortak içmesuyu arıtma tesisi inşa ediyoruz. Projenin ihalesine 28 Mayıs Perşembe günü çıkıyoruz. Hayırlı olsun." dedi

Sakarya Karasu ve Kocaali için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ve Kocaaali ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şerbetpınarı Arıtma Tesisi’nin inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamlandığını açıkladı

Sakarya'ya 45 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak 450 kilometrelik içmesuyu hattının inşaatını inceledi.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde testlere başladıklarını belirtti.

Sakarya Kocaali ve Karasu'ya 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Sakarya'nın üç ilçesine yeni altyapı!

Karasu, Kocaali ve Hendek’te 84 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesi için ihaleye çıkacaklarının müjdesini veren SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Karasu’da 32, Kocaali’de 28 ve Hendek’te 24 mahallemizi daha sağlam altyapı ile buluşturuyoruz." dedi

Sakarya'ya 1,6 milyarlık altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisini faaliyete almak için gün saydıklarını açıkladı.

Sakarya Karasu ve Kocaali'de 45 milyonluk montaj!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde devam eden çalışmaları inceledi.

Sakarya'da 45 milyon TL'lik altyapı çalışması başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (SASKİ) İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali’nin içmesuyu geleceğini garanti altına alacak projede çalışmaların başladığını açıkladı.

Sakarya'nın dev altyapı projesinde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali’nin içmesuyu geleceğini garanti altına alacak projede çalışmaların başladığını açıkladı.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi'nin inşaatında sona gelindi!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sakarya Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin inşasında sona yaklaşıldığını belirtti.

Karasu Kocaali İçmesuyu Arıtma Tesisi Haberi

Karasu Kocaali İçmesuyu Arıtma Tesisi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali için yeni bir içmesuyu müjdesi daha verdi. Yeni yasayla hizmet alanına dahil olan Karasu ve Kocaali için altyapı ve içmesuyu yatırımlarını sürdüren Büyükşehir, şimdi de bu ilçelere ortak içmesuyu arıtma tesisi inşa ediyor. Projenin ihalesinin 28 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirileceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kocaali ilçemizde yaklaşık 120 kilometrelik altyapı çalışmamız sürüyor. Bir yandan da Karasu ilçemizde Atıksu Arıtma Tesisi inşa ediyoruz. Hamdolsun gelecek nüfus projeksiyonuna göre projelendirdiğimiz çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. Karasu ve Kocaali’miz içmesuyu arıtma tesisine kavuşuyor” diye konuştu.


İhale 28 Mayıs’ta

Başkan Toçoğlu, “Mühendislerimiz bölgede çalışmalarını tamamladı. İnşallah 28 Mayıs Perşembe günü Karasu-Kocaali Ortak İçmesuyu Arıtma Tesisimizin ihalesine çıkacağız. Şerbetpınarı’nda inşa edeceğimiz, ilçelerimizin gelecek nüfus projeksiyonuna...