02 / 06 / 2024

Karasu Seferoğlu Elif 2 Sitesi ulaşım

Karasu Seferoğlu Elif 2 Sitesi ulaşım

Elif İnşaat tarafından Karasu sahilde yapılan Seferoğlu Elif 2 Sitesinde 75.000 liradan başlayan fiyatlar 140.000 liraya kadar çıkıyor.

Karasu Gold City nerede? Karasu Gold City konut fiyatları ne kadar?

Ekşioğlu İnşaat tarafından inşa edilen Karasu Gold City satışları devam ediyor. Peki, Karasu Gold City konut fiyatları ne kadar? Karasu Gold City nerede? İşte detaylar...

Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı! Son 2 adet konut!

Ekşioğlu İnşaat tarafından Sakarya Karasu'da inşa edilen projde satışlar devam ediyor. Bu kapsamda Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı sağlanıyor.

Elif İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Elif İstanbul Yapı Denetim Limited  Şirketi Sultanbeyli’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Seyyit Kutup Çavdaroğlu tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Nuroğlu: Kripto para piyasalarında dalga boyu yükseliyor!

Türk-Alman Üniversitesi’nde İktisat Bölümü Başkanı olan Prof. Dr. Elif Nuroğlu, kripto para piyasasına yönelik analizlerde bulundu.

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu üyeliğine Prof. Dr. Elif Haykır Hobikoğlu seçildi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası meclisi üyelerinden Prof. Dr. Elif Haykır Hobikoğlu Para Politikası Kurulu üyesi olarak seçildi.

Lucas Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Lucas Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Seferoğlu ve Mehmet Tunali tarafından kuruldu. 

Poyraz Restorasyon Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Restorasyon Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Yaşar Seferoğlu tarafından kuruldu. 

Sakarya Karasu yeni yatırımlarla değerleniyor!

Karasu’da balık tutan vatandaşlara rastgele dileklerini ileten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu: “Karasu’ya değer katan yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Merkezimiz hızla tamamlanıyor." dedi.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi yükseliyor!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Seçil Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seçil Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Seferoğlu tarafından kuruldu.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin kentin Karasu ilçesinde hayata geçireceği sosyal gelişim merkezinin temeli atıldı. Temel atma törenine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da katıldı.

Sakarya IC Karasu Limanı açıldı!

Sakarya'da hayata geçirilen IC Karasu Limanı, hizmete açıldı. IC İçtaş Altyapı Grup Başkanı Murat Soğancıoğlu, Karasu Limanı’nın 76 milyon dolar yatırım ile inşa edildiğini belirtti.

Karasu Seferoğlu Elif 2 Sitesi ulaşım Haberi

Karasu Seferoğlu Elif 2 Sitesi ulaşım
Elif İnşaat tarafından Karasu sahilde yapılan Seferoğlu Elif 2 Sitesinde 75.000 liradan başlayan fiyatlar 140.000 liraya kadar çıkıyor. Elif İnşaat tarafından Karasu'da yapılan Seferoğlu Elif 2 Sitesi 9.500 metrekare Arsa üzerinde 230 konuttan oluşan Seferoğlu Elif 2 Sitesinde 70 metrekare ile 80 metrekarelik konutlar bulunuyor. Fiyatların 75.000 bin liradan başladığı Seferoğlu Elif 2 Sitesinde pahalı Daire ise 140.000 lira. Nakit ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor. Vadeli ödemelerde ise yüzde 10 peşinat veriliyor. Yüzde 90'lık kısım için Anlaşmalı bankalarda çok özel Kredi oranları ile 120 aya kadar vadelendirilebiliyor. İnşaatına 2013'de başlanan Seferoğlu Elif 2 Sitesi yüzde 70 şi tamamlanarak sahiplerine teslim ediliyor. Seferoğlu Elif 2 Sitesinde Yüzme Havuzu, kamelyalar, yürüme alanı, açık otopark, sosyal tesis yeri...