09 / 05 / 2024

karat istanbul ne zaman teslim

karat istanbul ne zaman teslim

Karat İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe 'de yükseliyor. Karat İstanbul ne zaman teslim? sorusuna haberimizin içinde yanıt veriyoruz. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Yenibosna Karat 34 ne zaman tamamlanacak?

Başyapı ve Doğa Şehircilik tarafından hayata geçirilen Yenibosna Karat 34 Evleri 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Yenibosna Karat 34 ne zaman tamamlanacak?

Yenibosna Karat 34 ne zaman bitiyor?

Karat 34 projesi 470 daire, 123 ofis ve 28 ticari birimden meydana geliyor. Peki Yenibosna Karat 34 ne zaman bitiyor?

Tekfen Emlak Hep İstanbul ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 6 indirim yapılan proje 14 sıra bina ünitesi şeklinde yükseliyor. Proje 1424 daireden bulunuyor. Peki Tekfen Emlak Hep İstanbul ne zaman teslim?

Kadıköy Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Concord İstanbul projesi Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Fikirtepe Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan Concord İstanbul projesi Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiliyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Atakent Tema İstanbul ne zaman teslim?

1,5 milyon metrekare arsa alan üzerinde yükselen Tema İstanbul Atakent Evleri’nde toplam 3531 adet daire yer alıyor. Peki Atakent Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Inn Levent İstanbul ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği Inn Levent İstanbul projesinde Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor. Peki Inn Levent İstanbul ne zaman teslim?

Ümraniye Oryapark İstanbul ne zaman teslim?

Ataşehir ve Çekmeköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika kadar uzaklık bulunuyor. Peki Ümraniye Oryapark İstanbul ne zaman teslim?

Beylikdüzü Botanica İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Botanica İstanbul projesinde dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Proje Atatürk Havalimanı'na 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki Beylikdüzü Botanica İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Oryapark İstanbul ne zaman teslim?

Lansmanı 6 Nisan Pazartesi günü yapılacak olan Oryapark İstanbul'da 526 adet konut satışa sunuluyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Oryapark İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul ne zaman satışa çıkacak?

Adım İstanbul Konutları İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Toplam 700 adet dairenin yer aldığı proje farklı bir konseptte geliştiriliyor. Peki Adım İstanbul ne zaman satışa çıkacak?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim?

Nisan ayında satışa çıkacak olan Piyalepaşa İstanbul 440 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim?

Piyalepaşa İstanbul 'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje İstanbul Beyoğlu 'nda hayata geçiriliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim edilecek?

karat istanbul ne zaman teslim Haberi

karat istanbul ne zaman teslim

Karat İstanbul ne zaman teslim? sorusunu yanıtlamadan önce projeden bahsedelim. Sultanlar Grup tarafından hayata geçirilen Karat İstanbul Konutları  İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe 'de inşa ediliyor. 


Karat İstanbul Evleri'nde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon tripleks, 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Karat İstanbul fiyatlarını satış ofisini arayarak öğrenebilirsiniz. 


Karat İstanbul Sancaktepe'de toplam 128 adet daire yer alıyor. Karat İstanbul projesi 12 bin metrekarelik alan üzerinde konumlanıyor. 


Sultanlar Grup projesi Karat İstanbul Evleri 'nde yer alan 1 oda 1 salon daireler 65 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 180 metrekare ile 200 metrekare arasında ve 4 oda 1 salon daireler 172 metrekare alan büyüklüğüne sahip. 


Karat İstanbul...