04 / 05 / 2024

Karataş İbrahimli Tramvay Hattı

Karataş İbrahimli Tramvay Hattı

yapımına 10 ay önce başlanan, 5.5 kilometrelik çift hattan oluşan; Karataş-İbrahimli Tramvay Hattı'nda test sürüşleri başladı. Söz konusu hatta yaklaşık bir ay içerisinde yolcu taşımacılığına da başlanacağı bildirildi.

Kocaeli'de tramvay için ön yeterlilik ihalesi gerçekleşti!

Kocaeli’nde hayata geçirilmesi planlanan tramvay hattı yapımında danışmanlık, kontrolörlük ve mühendislik hizmetleri verecek firmalar için ön yeterlik ihalesi yapıldı...

Eyüp'e metro, tramvay ve teleferik hattı müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’e iki metro, iki tramvay ve bir de teleferik hattı yapılacağını müjdeledi. nı Remzi Aydın, ilçede yapılacak yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Eyüp'e 2,5 yıl içinde metro, tramvay ve teleferik hattı yapılacak!

Eyüp Belediye Başkan Remzi Aydın, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak 2 metro, 2 tramvay ve bir teleferik hattının çalışmalarının 2,5 yıl içinde tamamlanacağını açıkladı.

Eyüp'e metro ve tramvay hattı yapılacak!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’e iki metro, iki tramvay ve bir de teleferik hattı yapılacağını müjdeledi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçede yapılacak yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Deniz Karataş: İnşaat sektörünün önü açıldı!

Deniz Karataş, Başbakan Ahmet Davutoğlu 'nun açıkladığı, devletin ev alacak vatandaşlara vereceği yüzde 15 katkıyı, heyecan verici ve sektörün önünü açacak bir gelişme olarak değerlendirdi.

Eyüp'e 2 metro, 2 tramvay, 1 teleferik müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Büyükşehir’in Eyüp’e ciddi ulaşım yatırımları olacak. İki metro, iki tramvay hattı ve bir de Piyer Loti’den Miniatürk’e teleferik düşünülüyor. Böylece Piyer Loti’de iki teleferik olacak” dedi.

Kocaeli Akçaray Tramvayı günlük 16 bin yolcu taşıyacak!

Tramvay için günlük 16 bin yolcu kapasitesi ile çalışmaya başladıklarını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 2040 yılında günde 39 bin yolcu kapasitesinde planlamanın yapıldığını kaydetti.

Kocaeli tramvay projesinde değişiklik olabilir!

Tramvayı konuşalım toplantısında konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, tramvayın “Akçaray” olarak açıklanan adının değiştirilebileceğini ve kamulaştırmadan dolayı yaşanacak mağduriyetler için hukukçularla görüşüleceğini söyledi.

Murat Akça: Çankaya'daki Karataş Mühye bölgesi olacak!

Büyümesini sürdüren Başkent Ankara farklı bölgelerin gelişimine de olanak tanırken, gayrimenkul uzmanları yatırımcılara yeni gelişim noktasının sinyalini verdi. Akça ' Çankaya'daki Karataş Mühye bölgesi olacak' dedi.

Adana Karataş'a hafif raylı sistem geliyor!

Karataş Belediye Meclisi 20015 yılının ilk toplantısını yaptı. Toplantıda ilçeye hafif raylı sistem yaptırılması görüşüldü. Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal'ın başkanlığında toplanan belediye meclisinde önemli projeler görüşüldü ve karara bağlandı.

Deniz Karataş'tan 2014 değerlendirmesi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, bunda 2014 yılındaki siyasi gelişmelerin yanı sıra 150 metrekarenin altındaki konutlardaki KDV oranının yüzde l'den yüzde 18'e çıkartılmasının da etkisinin olduğunu açıkladı.

Deniz Karataş 2014 yılında inşaat sektörünü değerlendirdi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında inşaat sektörünün 2014 yılını değerlendirdi..

Deniz Karataş: İnşaat sektörü açısından 2014 durağan geçti!

TÜM inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, sektör açısından 2014'ün durağan geçtiğini açıkladı.

Karataş İbrahimli Tramvay Hattı Haberi

Karataş İbrahimli Tramvay Hattı


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nce yapımına 10 ay önce başlanan, 5.5 kilometrelik çift hattan oluşan; 'Karataş-İbrahimli Tramvay Hattı'nda test sürüşleri başladı. Söz konusu hatta yaklaşık bir ay içerisinde yolcu taşımacılığına da başlanacağı bildirildi. Gaziantep'te 3. etap olarak hizmete girecek olan; 'Karataş-İbrahimli Hattı'nda 3 orta ve 4 de yan olmak üzere toplamda 7 vagon hizmet verecek. Tramvaylar da; Bahriye Üçok Bulvarı, Karstad Bulvarı, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, Ali İhsan Göğüş Bulvarı, Hasan Celal Güzel Caddesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi, Kamuran Yılmazer Caddesi ve 14. Cadde güzergahında çalışacak. Karataş Hattı'nı, Akkent bölgesine doğru 2 kilometre daha uzatan Büyükşehir Belediyesi, böylece toplamda 52 kilometrelik tramvay hattı yapmış...