03 / 05 / 2024

karatay belediyesinin akabe siteleri kuraları

karatay belediyesinin akabe siteleri kuraları

Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan toplu konutlar meyvelerini vermeye devam ediyor. Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan Akabe 1 ve Akabe 2 Konut Yapı Kooperatifleri'nde geçtiğimiz hafta sonu 80 Dairenin kura sevinci yaşandı....

Konya Büyükşehir'den konut sorununa yeni çözüm! Tam 10 blok inşa edilecek...

Konya'ya yeni bir konut projesi daha kazandırılacağı açıklandı. Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'ın Akabe Mahallesi'ne 200 konut yapacağını duyurdu. İşte haberin detayları... 

Konya Karatay'da 28.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Karatay Belediyesi Şeyh Ulema Cemre Mahallesi'ndeki 2 arsasını satıyor. Arsalar için ihale 2 Ağustos'ta yapılacak..

Karatay Belediyesi’nden yeni konut hamlesi!

Karatay Belediyesi; şehrin merkezinde Mevlana Türbesine yürüme mesafesinde 24. Toplu Konut Hamlesi olan bin 200 konutluk Kerimdede Mahallesi toplu konut projesi için çalışmalara başlıyor.

Konya Karatay'da kaçak yapıya geçit yok!

Konya'nın Karatay ilçesinde kaçak yapılaşmaya geçit verilmiyor. Akbaş Mahallesinde Devlete ait araziye yapılan ruhsatsız yapılar yıkıldı.

Konya Karatay Belediyesi'nden 149.7 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Konya Karatay Belediyesi 5 mahallede toplam 11 arsasını satışa sunuyor. Arsalar için ihale 5 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşecek..

Karatay'a 19 milyonluk imar revizyon planı!

Konya Karatay'da Mahalle İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda 16 Nisan'da gerçekleşecek olan referandum ve Karatay Belediyesi'nin projeleri konuşuldu

Konya Karatay'a Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi geliyor!

Konya Karatay Belediyesi, Akçeşme Mahallesi'ne yapılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için inşaata başladı. İnşaatın 7 ay gibi kısa bir sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Konya Karatay'da inşaat sektörü hareketlendi!

Konya Karatay bölgesindeki inşaat firmaları havaların ısınmasıyla birlikte yeni konut yapımına başladı. Konya Karatay'da inşaat sektörü hareketlendi.

Konya Karatay'da 3 bölge arazi toplulaştırması kapsamından çıkarıldı!

Konya Karatay'da Bakırtolu, Göçü, Sakyatan mahallelerinde bulunan 3 alan arazi toplulaştırması kapsamından çıkarıldı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Konya Karatay'ın çehresi değişiyor!

Konya Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Mevlana Bölgesi çevresindeki kentsel dönüşüm projesinin Karatay’ın çehresini değiştireceğini söyledi.

Konya Karatay revizyon imar planı çalışmalarıyla modernleşiyor!

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Karatay'ı her geçen gün büyütüyoruz ve modernleştiriyoruz. Revizyon İmar Planı çalışmaları ile birlikte Karatay'da büyük değişimler gerçekleştireceğiz. " dedi.

Konya Karatay Belediyesi'nden satılık 7 arsa!

Konya Karatay Belediye Başkanlığı, Fevzi Çakmak, H.Yusuf Mescit, Tatlıcak ve Mezbaha (Fetih) mahallelerinde bulunan 7 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 25 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 165 milyon 752 bin TL olarak belirlendi.

Konya Karatay'da yeni tapular verilmeye devam ediyor!

Karatay ilçesi sınırları içerisinde revizyon imar planlarına göre yapılan ve İmar Kanunu'nun 18. madde uygulaması tamamlanan Mengene Mahallesinde mülk sahipleri tapularını alıyor.

karatay belediyesinin akabe siteleri kuraları Haberi

karatay belediyesinin akabe siteleri kuraları


Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2005 - 2006 yıllarında kurularak yapımına başlanan Akabe Sitelerinden bazı bloklarının tamamlanmasıyla dairelerin hak sahiplerine kura ile verilmesinin sevindirici olduğunu söyleyerek, dairelerin tamamlanmasıyla birlikte belediye olarak site aralarına yeşil alan ve park yapımının da devam ettiğini ifade etti. Bu güne kadar 21 Toplu Konut hamlesiyle 10 Bin 552 daireye ulaşan Karatay'da konut açığına neşter vurduklarını dile getiren Hançerli, yapılan konutlarla Karatay'ın görünümünün değişerek ilçenin yenilendiğini vurguladı. 


Belediye öncülüğünde kurulan kooperatiflerin kaliteli malzeme kullanımıyla mükemmel bir inşaat alanına sahip olduğunu belirten Başkan Hançerli, Akabe 1. ve 2. etap toplu konutlarında 80 dairenin daha çekilen kurayla sahibini bulduğunu ifade ederek, kurulduğu günden bu güne kadar 1140 dairelik Akabe Sitelerinde 760 direnin teslim edildiğini belirtti. Hançerli, güvenilir konutlara...