07 / 05 / 2024

karatay belediyesinin toplu açılış töreni

karatay belediyesinin toplu açılış töreni

Şeb-i Arus törenleri nedeniyle Konya’ya gelecek olan Başbakan Erdoğan, gerçekleştirilecek toplu açılış töreniyle Karatay Belediyesi yatırımlarından Kongre ve Gençlik Merkezi ve Sevgi Evleri'ni hizmete açacak...

Karatay Belediyesi'nden toplu konut hamlesi, 400 milyon TL'lik rekor çalışma!

Karatay Belediyesi, daha yaşanabilir bir Karatay için, güvenli ve sağlıklı konutlarla kentsel çevre standartlarında yaşam alanları sağlamak amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

Seydişehir'e sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Seydişehir'de 250 bin metrekare alanı İlçe Belediyesinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığına verdiğini belirtti.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Karatay Belediyesi’nden yeni konut hamlesi!

Karatay Belediyesi; şehrin merkezinde Mevlana Türbesine yürüme mesafesinde 24. Toplu Konut Hamlesi olan bin 200 konutluk Kerimdede Mahallesi toplu konut projesi için çalışmalara başlıyor.

Konya Akkonak Toplu Konutları'nın tapuları dağıtıldı!

Konya'da inşa edilen Akkonak Toplu Konutları'nın tapuları sahiplerine teslim edildi. Toplu konut hamlesinin Karatay'ın çehresini değiştirdiği belirtildi.

Arnavutköy'de 2 milyarlık yatırımın toplu açılışı yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Arnavutköy'de yaptığı yatırım ve hizmetlerin toplu açılış ve temel atma töreni bugün gerçekleştirildi.

Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

KARATAY Belediyesi öncülüğünde kurulan toplu konut hamlelerinin 23’üncü halkasını oluşturan 984 dairelik AKÇELEBİ Konutları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Peki Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

TOKİ Kandıra için ilk kazma vuruluyor!

Kandıra Belediyesinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile birlikte Orhan Mahallesi hindi çiftliği bölgesinde yapımı planlanan 206 konuttan oluşan proje yapımında ilk kazma bugün vuruluyor.

Konya Karatay'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum!

Karatay Belediyesi olarak ciddi projelere imza attıklarını ifade eden Başkan Mehmet Hançerli, İstiklal Harbi Şehitliği ve Mevlana Kültür Merkezi karşısında planlanan toplu konut ve iş merkezleri projesinde sona gelindiğini vurguladı.

Karatay'daki toplu konut ve iş merkezleri projesinde sona gelindi!

Her hafta mutat olarak yapılan AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Yönetim Kurulu Toplantısı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Belediye Meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Konya Karatay'a 200 dairelik toplu konut yapılacak!

Konya Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Mengene Hanımlar Lokalinde eğitmenler ve kursiyerlerle bir araya gelerek sohbet etti. Hançerli, Karatay ile ilgili görüş ve önerileri dinleyerek yapılan yatırımlardan bahsetti.

Nevşehir Karasoku'da dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Nevşehir Belediyesinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü Karasoku Kentsel Dönüşüm uygulamasıyla ilgili çalışmalar aralıksız sürüyor.

karatay belediyesinin toplu açılış töreni Haberi

karatay belediyesinin toplu açılış töreni


Şeb-i Arus  törenleri nedeniyle Konya’ya gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştirilecek toplu açılış töreniyle Karatay Belediyesi yatırımlarından Kongre ve Gençlik Merkezi, Akabe Yüzme Havuzu, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, Sevgi Evleri Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Gençlik Spor İl Müdürlüğüyle ortaklaşa yapılan Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Nihat Gün Spor Tesislerini hizmete açacak. 


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2013 yılı içerisinde temeli atılan ve düzenleme çalışmaları yapılan birçok faaliyetin hizmete girdiğini, yapımları tamamlanan Kongre ve Gençlik Merkezi, Akabe Yüzme Havuzu, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, Sevgi Evleri Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi ile Gençlik Spor İl Müdürlüğüyle ortaklaşa yapılan Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Nihat Gün Spor Tesisinin Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek toplu açılış töreniyle açılacağını söyledi....