26 / 08 / 2024

karayiplerden yatırımcı çağrısı

karayiplerden yatırımcı çağrısı

Charles Washington Misick, "Kamu arazilerini turizm geliştirme projeleri için uzun vadeli tahsis edebiliyoruz. Sınırlı olsa da kumar turizmine izin var. Altyapı projeleri ve inşaat malzemelerinde de Türkler'i bekliyoruz" diye konuştu.

Gayrimenkul yatırımında işin kaymağını önce toprak yatırımcısı yer!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabından gayrimenkul yatırımında pastadan en büyük dilimin toprak yatırımcısının yediğini açıkladı. İşte detaylar...

Altın yatırımcısına soğuk duş! Altını bilen adam İslam Memiş gram altın için kara haberi verdi! Tam tamına kadar olacak!

Altın yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, altın yatırımcısına kötü haber verdi. Fed faiz kararının dün açıklanmasının ardından bugünden itibaren gram altın için beklentisini açıkladı.

Gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Dubai ve Kıbrıs!

Yaptığı açıklamada gayrimenkul ve emlak piyasasının toparlanma eğilimi gösterdiğini dile getiren Remax Revizyon Broker’ı Ramazan Sakallı, son dönemde yatırımcıların yeni rotasının Dubai ve Kıbrıs olduğunu söyledi.

Ünlü ekonomistten dolar yatırımcısına müjdeli haber! Dolar bu tarihte fırlayacak!

Ünlü ekonomist Murat Sağman milyonlarca dolar yatırımcısının merakla beklediği açıklamayı yaptı. Ekonomist doların yükselişe geçeceği tarihi resmen açıkladı.

Uzman isimden borsa yatırımcısına uyarı: Borsadan kaçmayın aksine borsaya ağırlık verin!

Mayıs sonu itibarıyla bordada tüm yatırımcıların portföy değeri geçen yılın sonuna göre yüzde 41 artışla 5 trilyon 849 milyar 412 milyon liraya yükseldi. Borsaya ilgi giderek artarken uzman isimden yatırımcılara borsadan kaçmayın uyarısı geldi. 

Uzman isim yatırımcıları uyardı! Dolar, borsa ve kripto para yatırımcısı batıyor! Arsa-tarla yatırımı yapanlar kazanıyor

Milyonlarca yatırımcı elindeki birikmiş parasını çeşitli yatırım araçlarında değerlendiriyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabından dolar, borsa ve bitcoin yatırımcısının kaybettiğini, arsa ve tarla yatırımcısının her zaman kazandığını açıkladı.

Gayrimenkul yatırımcıları rotayı Kuzey Kıbrıs'a çevirdi!

Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren inşaat şirketi Adelante Construction Kurucusu Oğuz Alp Tan yaptığı açıklamada yatırımcıların gayrimenkul almak için Kuzey Kıbrıs'a yöneldiğini söyledi.

Kıbrıs, konut yatırımcıları için kapılarını tamamen açtı! Konut satın alma kotası üçe çıkarıldı!

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi KKTC, yeni yasa tasarısı ile Türkiye vatandaşlarına önceden bir olan konut satın alma kotasını 3’e çıkarttı.

Kıbrıs'a Türk yatırımcı ayarı! Türkler artık üç tapu sahibi olabilecek!

Son zamanlarda Türk yatırımcıları rotayı Kıbrıs'a çevirdi. Yüksek kira getirisi ve konutta ödeme kolaylığından dolayı Kıbrıs Türk yatırımcıları tarafından büyük ilgi görüyor. Kıbrıs'ta Türk yatırımcılarını teşvik edici yeni düzenlemeye gidildi. Türkler Kıbrıs'tan artık üç tapu sahibi olabilecek.

Dolar yatırımcısını şaşkına çeviren dolar tahmini! Para piyasaları uzmanı Şirin Sarı açıkladı! 25 TL olacak!

Yatırımcılar dolar kurunun ne olacağını merak ederken, yabancı kurumlardan dolar tahmini geldi. 25 lira olacağına yönelik gelen açıklamalar yatırımcıları şaşkına çevirdi. İşte son dakika dolar tahmini...

Kıbrıs'a yatırım yapmak isteyenler dikkat! 3 milyon 900 bin liradan başlayan arsa fırsatı!

Yerli ve yabancı yatırımcılar Kıbrıs'a yönelmeye başladı. Özellikle Güney Kıbrıs yatırımcıların en çok tercih ettiği bölge haline geldi. Kıbrıs'ta şimdi de 3 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa yatırımı fırsatı sunuluyor.

'Dolar 25 TL'ye düşer' diyen ekonomist Mahfi Eğilmez o formülü açıkladı! Dolar yatırımcıları köşeye sıkıştı!

Ekonomist Mahfi Eğilmez, doların 25 liraya kadar düşebileceğini açıkladı. Eğilmez, dolardaki düşüş serüvenini o formülle açıkladı. Dolar yatırımcıları köşeye sıkıştı...

Dolar yorumları ile bilinen Selçuk Geçer'den yatırımcılara 'uzak durun' uyarısı: Ekrana bakarken paranız yok olacak!

Dolar yorumları ile adından sıkça söz ettiren Ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek yatırımcılara ''uzak durun'' dedi. 

karayiplerden yatırımcı çağrısı Haberi

karayiplerden yatırımcı çağrısı

Karayipler'de 30 bin nüfuslu ama 1.4 milyon turist çeken Turks&Caicos Adalarının maliye, ticaret ve yatırım bakanı Misick, ülkesine yatırımcı çekmek için Türkiye'ye geldi. Misick, "Bize zengin turist geliyor. Kurumlar ve gelir vergimiz yok. Arazi tahsisli turizm projeleri, altyapı ve inşaat malzemelerinde Türkiye'den yatırımcıları bekliyoruz" dedi. İngiltere'ye bağlı olan ama kendi hükümeti bulunan Karayipler'deki Turks&Caicos Adaları'nın maliye, ticaret ve yatırım bakanı Charles Washington Misick. başta turizm yatırımcıları olmak üzere Türkiye'den yatırımcıları ülkesine davet etti. 30 bin nüfuslu ve yaklaşık 600 kilometrekare büyüklüğünde takımadalardan oluşan ülkesinin her yıl toplamda 1.4 milyon turist çektiğini anlatan Misick. "Bunların 1 milyonu kruvaziyer gemileriyle uğrayanlar. 400 bini ise adaya kalmaya geliyor. Bu 400 bin açısından zengin turiste hizmet veriyoruz. Gemiler sadece bir limanımıza geldiği için...