14 / 05 / 2024

Karayolları 2014 projeleri

Karayolları 2014 projeleri

Bakan Elvan: "AK Parti iktidarı döneminde karayolları konusunda çok önemli adımlar atıldı, önemli yatırımlar gerçekleştirildi. Son 12 yılda karayolarına yönelik yapmış olduğumuz yatırım 110 milyar lirayı geçmiştir" dedi.

Karayolları projeleri 2014'te hızlanacak!

AA muhabirinin 2014 Yılı Yatırım Programından yaptığı derlemeye göre, Karayollarında 1970'li yılların yatırım programlarında yer alan ancak çeşitli sorunlar nedeniyle yapımı halen devam eden bazı karayollarının bu yıl hizmete geçmesi öngörülüyor...

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Küçükyalı Karayolları arazisinde park alanı arttırıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü, 1. Bölge Müdürlüğü Küçükyalı Yerleşkesi'nin yer aldığı 118 bin 849 metrekarelik arazi, özelleştirme kapsamına alınarak 2014 yılında TOKİ'ye devri gerçekleştirilmişti. 

Manisa projeleri masaya yatırıldı!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette Manisa projeleri masaya yatırıldı.

Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 26 Mayıs'ta!

Ülkemizde mega proje diye adlandırılan ve dünya sıralamalarında ilk beş içinde yer alan asma köprü, gergin eğik kablo askılı köprü, özel betonarme ve çelik köprü, viyadük ve tünel projeleri, Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’nda tanıtılacak.

Elazığ Karayolları Genel Müdürlüğü yapım ihalesi Gülsan İnşaat'ın!

BÖLGE Müdürlüğü-8.Bölge Elazığ Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü 2014/161941 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Karayolları Genel Müdürlüğü Trabzon yapım ihalesi sonuçlandı!

Karayolları Bölge Müdürlüğü 10.Bölge Trabzon Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü 2014/ 54803 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Karayolları Genel Müdürü ve ekibi görevden alındı!

Karayolları Genel Müdürü ve ekibi görevden alındı. Karayolları Genel Müdürlüğü'nde deprem yaşandı. 3. köprü, duble yollar gibi büyük projeleri yaklaşık 8 yıldır görev yapan Karayolları'nın üst yönetimi tamamen değişti.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Adana ve Konya'daki Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2014 Yılı Yatırım Programı kapsamında; Adana ve Konya illerinde yapılan Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları düzenlendi. Projeler kapsamında yapılacak çalışmalar anlatıldı...

Karayolları 2014 projeleri Haberi

Karayolları 2014 projeleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti iktidarı döneminde karayolları konusunda çok önemli adımlar atıldığına değinerek, "Son 12 yılda karayolarına yönelik yapmış olduğumuz yatırım 110 milyar lirayı geçmiştir" dedi.


Tillo ilçesinde İbrahim Hakkı Hazretleri'nin 250 yıl önce yaptırdığı ışık düzeneğiyle güneşin ilk ışınlarının hocası İsmail Fakirullah Hazretleri'nin başucunu aydınlatması hadisesini izlemek üzere kente gelen Elvan, Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle yaptığı toplantının ardından değerlendirme konuşması yaptı.


Elvan, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve diğer yetkililerle Siirt'teki karayolları projelerini masaya yatırdıklarını ifade ederek, AK Parti iktidarları döneminde yapılan hizmetlerden bahsetti.


AK Parti iktidarları döneminde önemli yatırımların gerçekleştirildiğine işaret eden Elvan, şöyle dedi:


"Bu akşam Valimiz, milletvekillerimiz, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve diğer yetkililerle Siirt'teki karayolları projelerini masaya yatırdık. Kapsamlı olarak her projemizi detaylı olarak konuştuk...