14 / 05 / 2024

karayolları yaıtımı

karayolları yaıtımı

Bakan Elvan: "AK Parti iktidarı döneminde karayolları konusunda çok önemli adımlar atıldı, önemli yatırımlar gerçekleştirildi. Son 12 yılda karayolarına yönelik yapmış olduğumuz yatırım 110 milyar lirayı geçmiştir" dedi.

Aile Bakanlığından son dakika açıklaması: Çalışan ya da ev hanımı tüm kadınlara 4 bin TL mi verecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Çalışan ya da ev hanımı başvuran tüm kadınlara 4 bin lira yardım" haberlerine dair açıklama yaptı. İşte bakanlığın o açıklaması...

Ticaret Bakanı Bolat'tan tüm sektörlere indirim çağrısı! Market, tekstil, beyaz eşya, otomotiv...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, beyaz eşya, tekstil sektörleri başta olmak üzere tüm sektörleri, büyük indirim kampanyasına destek vermeye davet etti.

Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı!

Türkiye ekonomisine yönelik belirsizlikler artmaya devam ederken dolar/TL yukarı bugün yönlü hareketini hızlandırarak tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı! Peki bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira?

Dikkat! Dikkat! Kurban Bayramı'nda hava böyle olacak! Tüm Türkiye bu bayramda bir ilki yaşayacak!

Kurban Bayramı tatili için herkes heyecanla beklerken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama tüm Türkiye'yi şaşırttı. Bayram tatili süresince ülkede bir ilk yaşanacak. İşte meteorolojinin yaptığı açıklamalar...

Tüm ticari araçları bırakın, hemen Opel Combo Cargo'ya bakın! İşte 0 faiz fırsatlı Combo Cargo fiyatları!

Opel Combo Cargo'ya bu ay 9 bin TL zam geldi. Peki Opel Combo Cargo'nun Nisan 2023 fiyatları ne kadar oldu? Tüm ticari araçları bırakın, hemen Opel Combo Cargo'ya bakın... İşte 0 faiz fırsatlı Combo Cargo fiyatları...

Yaşlılar için yeni uygulamalar kapıda! Yaşlı uyumlu konutlar ve tüm yaşlıları kapsayan destekler için sinyal verildi! 

TBMM Yaşlıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu, hazırladığı taslak raporda, yaşlıların ihtiyacı ile ilgili tespit ve öneriler paylaşıldı.Yaşlı uyumlu konutlar ve tüm yaşlıları kapsayan destekler için sinyal verildi! 

Ayçiçek yağı fiyatları düştü mü? A101, Migros, ŞOK, Carrefoursa ayçiçek yağ ne kadar? İşte 3 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bu yılın ilk çeyreğinden bugüne kadar gündemde kalmayı başaran ayçiçek yağı fiyatları düştü mü? A101, Migros, ŞOK, Carrefoursa ayçiçek yağ ne kadar? İşte 3 Mayıs 2022 indirimli ayçiçek yağı fiyat listesi...

Yabancıya konut satışında tüm zamanların rekoru kırıldı! 

Akzirve Satış Müdürü Hakan Sabbağ, son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya konut satışıyla ilgili yaptığı açıklamada, ocak-mart döneminde 14 bin 344 adetle tüm zamanların ilk çeyrek rekoru kırıldığını dile getirdi.

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Sidar Çoban tarafından kuruldu.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun davasında yeni gelişme! İstinaf yoluna gidilecek!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun tarafından eski haline getirilen toprak ve stabilize zeminler için zemin tahrip bedeli tahsil edilmemesine dair açtığı davada yeni gelişme yaşandı....

Binalarda ses yalıtımı için geç değil!

İzocam, 28 Nisan Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’nde yaşam alanlarında ses yalıtımının altını çiziyor. İzocam Kalibel ile yeni veya eski olması fark etmeden her yapıya kolay ve çabuk uygulama fırsatıyla ses yalıtımı yapılıyor. 

İzmir'de tüm binaların envanteri çıkarılacak!

İzmir'de art arda yaşanan depremlerden sonra tüm İzmirliler yaşadıkları binaların sağlamlılığını sorguluyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kentte tüm binaların envanterinin çıkarılacağını dile getirdi. 

karayolları yaıtımı Haberi

karayolları yaıtımı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti iktidarı döneminde karayolları konusunda çok önemli adımlar atıldığına değinerek, "Son 12 yılda karayolarına yönelik yapmış olduğumuz yatırım 110 milyar lirayı geçmiştir" dedi.


Tillo ilçesinde İbrahim Hakkı Hazretleri'nin 250 yıl önce yaptırdığı ışık düzeneğiyle güneşin ilk ışınlarının hocası İsmail Fakirullah Hazretleri'nin başucunu aydınlatması hadisesini izlemek üzere kente gelen Elvan, Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle yaptığı toplantının ardından değerlendirme konuşması yaptı.


Elvan, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve diğer yetkililerle Siirt'teki karayolları projelerini masaya yatırdıklarını ifade ederek, AK Parti iktidarları döneminde yapılan hizmetlerden bahsetti.


AK Parti iktidarları döneminde önemli yatırımların gerçekleştirildiğine işaret eden Elvan, şöyle dedi:


"Bu akşam Valimiz, milletvekillerimiz, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve diğer yetkililerle Siirt'teki karayolları projelerini masaya yatırdık. Kapsamlı olarak her projemizi detaylı olarak konuştuk...