28 / 04 / 2024

Ticaret Bakanı Bolat'tan tüm sektörlere indirim çağrısı! Market, tekstil, beyaz eşya, otomotiv...

Ticaret Bakanı Bolat'tan tüm sektörlere indirim çağrısı! Market, tekstil, beyaz eşya, otomotiv...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, beyaz eşya, tekstil sektörleri başta olmak üzere tüm sektörleri, büyük indirim kampanyasına destek vermeye davet etti.



Ticaret Bakanı Ömer Bolat, geçtiğimiz günlerde marketlere Cumhuriyet'in 100. yılına özel indirim kampanyası çağrısında bulunmuştu. Bakan Bolat'ın çağrısından sonra gözler, beyaz eşya ve tekstil başta olmak üzere perakende sektörünün diğer temsilcilerine çevrilmişti.

Diğer sektörlerde de yakın zamanda kampanya kapsamında çalışmalar başlatılması konuşulurken, Bolat'tan, perakende sektörünün diğer temsilcilerine dair yeni bir çağrı geldi.

Ömer Bolat'ın yaptığı açıklamada, beyaz eşya ve tekstil başta olmak üzere tüm sektörleri Cumhuriyet'in 100. yılında büyük indirim kampanyasına destek vermeye davet etti.

CUMHURBAŞKANI'NDAN İNDİRİM ÇAĞRISI

Bakan Bolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün akşamki marketler açıklamasını anımsatarak çağrısını yeniledi. Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buradan zincir marketlerimiz başta olmak üzere tüm işletmelerimizi, esnafımızı, yapacakları indirimlerle enflasyonla ve hayat pahalılığıyla mücadelemize destek vermeye davet ediyorum." dedi.

"Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısından hareketle, sektörlerimizi, tedarik zincirinin her halkasını, enflasyonla mücadelede yanımızda görmekten mutluluk duyacağız" diye açıklama yapan Bakan Bolat, "Yapılan açıklamalar, verilen destek mesajlarından sonra kar topu etkisiyle sektörlerimizin her birinden, oda temsilcilerinden, esnafımızdan, sanayicimizden 'Türkiye Yüzyılı'na yakışacak indirim ve kampanya beyanları gelmeye başladı" diye belirtti.

Bu kapsamda tedarik zincirinin her halkasının bu kampanyada olmasının, birlik ve beraberliğin en güzel ve somut örneklerinden biri olarak hayata geçeceği kanısında olduğunu söyelyen bakan Bolat, "Ülke olarak Sayın Cumhurbaşkanı'mızın çizdiği vizyon ve hedefler doğrultusunda ilerlerken, bu hedeflere her geçen gün biraz daha yaklaşılırken, yapılan destekler ve atılan adımlarla, tabandan karşılık bularak toplumumuzun her kesiminin bu mücadele rol alması, alınan neticeyi ve nihai yolu daha da anlamlı ve unutulmaz kılacaktır." diye ifade etti.

Enflasyonla mücadele kapsamında sürdürülen çalışmalara işaret eden Bolat,  "Geçtiğimiz günlerde Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu toplantısında yapmış olduğumuz açıklama ile Cumhuriyet'imizin 100. yılına yakışır şekilde marketlerimize indirim çağrısında bulunduk dedi.

Açıklamanın ardından Türkiye Perakendeciler Federasyonu, Gıda Perakendecileri Derneği, İstanbul Ticaret Odası Perakende Komitesi, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği gibi sektör temsilcilerinden kampanyaya destek açıklamaları geldiğini söyleyen Bakan Bolat, "Şimdi çağrımızı yineliyoruz ve perakende sektörünün tüm temsilcilerini Cumhuriyet'imizin 100. yılında büyük indirim kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz" diye ifade etti.

BAKANLIKTAN FAHİŞ FİYATA SIKI TAKİP!

Her platformda, konut, otomotiv ve gıda sektörü başta olmak üzere vatandaşların mağduriyet yaşamaması için fahiş fiyatla mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini söyleyen Bolat, "Enflasyonla mücadelede yapılan düzenlemeler ve denetimlerin yanında yaptığımız çağrının karşılığında gelen destek mesajları ve sektörel bazda zaman geçirmeden uygulanan kampanyaların hepsi Cumhuriyet'imizin 100. yılına yakışır, 'Büyük Türkiye'nin önünde kimsenin duramayacağını kanıtlar nitelikte. Enflasyonla mücadelede başarı, vatandaşlarımızla, sektörlerimizle birlikte el ele vererek gerçekleşecek."
 

Migros, Eylül'de 35 yeni mağaza açtı! Mağaza sayısı 3 bin 205, satış alanı 1 milyon 897 bin metrekare oldu! 

10 Ekim Salı canlı euro/TL kuru! Euro ne kadar? Euro/TL alış satış fiyatları

Gıda denetimlerinde her 100 üründen 5’i uygunsuz çıktı! 424 milyon lira ceza kesildi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön