02 / 05 / 2024

karayollarının izmirdeki arsası

karayollarının izmirdeki arsası

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Karayolları Genel Müdürlüğünün İzmir'deki 54 bin 181,23 metrekare büyüklüğündeki İzmir Bölge Müdürlüğü arsası ile 27 bin 399,59 metrekare büyüklüğündeki İzmir Şube Müdürlüğü arsasının satışı için ihale açıyor...

100 metrekare prefabrik ev kaç para? İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler, pandemiden sonra en popüler konutlar arasına girdi. İsteyen köyüne, satın aldığı arsasına ya da ticari bir şeyler düşünenler prefabrik konutlara yönelmeye başladı. Peki prefabrik evler ne kadar? İşte detaylar!

Galatasaray'ın Riva arsasından elde edeceği gelir katlanıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Galatasaray'ın Riva'daki Düşler Vadisi projesini ve Yılmaz İnşaat’ın patronu Hakan Yılmaz’ın konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Özdemir'in 'Riva’da ciro 7,5 milyara gidiyor Galatasaray’ın geliri artıyor mu?' başlıklı yazısı...

Ürdünlü akademisyenin geleneksel yöntemlerle yaptığı ev büyük ilgi görüyor!

Ürdünlü akademisyen Hamed Yusuf Nazzal, Mefrak'ın El-Fudeyn bölgesinde 35 bin dinara satın aldığı arsasında; arpa samanı, çamur, kül ve keçi kılı malzemelerini kullanarak yaptığı evi görenler şaşkına dönüyor.

Kiler GYO'dan İller Bankası'nın Pendik arsasına 3.1 milyar TL'lik teklif!

Kiler GYO, İller Bankası'nın İstanbul Pendik Dolayoba Mahallesi 10510 Ada 1 Parsel Ve 10299 Ada 3 Parselin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine 3 milyar 111 milyon 111 bin 108 TL ile en yüksek teklifi veren firma oldu.

Şahan Gökbakar Selimiye'de 3 milyon TL'ye ev yaptırdı!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Selimiye'den satın aldığı arsasına 3 milyon TL'ye ev yaptırdı.

Martı GYO'nun Aydın arsası turizm alanı oldu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Aydın Karacasu Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Emlak Konut GYO İkitelli'de yeni projeye hazırlanıyor!

Emlak Konut GYO, Başakşehir İkitelli'de 41 milyon 925 bin TL'ye satın aldığı arsasının değerleme raporunu yayınladı...

Rober Hatemo: Ya yazlığım ya arsam gidecek!

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçirdiğini söyleyen şarkıcı Rober Hatemo yazlığını veya arsasını kaybedebileceğini dile getirdi.

Emlak Konut GYO'dan İller Bankası'nın 2 arsasına dev proje!

Emlak Konut GYO, mülkiyetinde bulunan Merkez Ankara projesinin R bloğuna İller Bankası'na 745.4 milyon TL'ye satarken, İller Bankası'na ait 2 arsayı 336.6 milyon liraya satın aldı.

Konut projelerinde sismik izolasyona ilgi arttı!

Deprem İzolasyon Derneği Başkanı Mehmet Emre Özcanlı, deprem etkilerinin azaltılmasını sağlayan sismik izolatör kullanımının kamu binaları ve karayollarının ardından konut projelerinde de yaygınlaşmaya başladığını dile getirdi.

Melikgazi'de 8.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

Kayseri 5. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kayseri ili, Melikgazi ilçe, Anbar Mahallesi 6483 ada, 9 parselde kayıtlı, 19 bin 352,70 metrekare yüz ölçümlü fabrika binasını ve arsasını 8 milyon 418 bin 120 TL'ye icradan satıyor...

Kızıltepe İlhan Makarna fabrika arsası 25.4 milyon TL'ye icradan satışta!

Kızıltepe İcra Dairesi Müdürlüğü, Mardin ili Kızıltepe ilçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan  İlhan Un İrmik Makarna Gıda'nın fabrika arsası tamamı 25 milyon 363 bin 789 TL bedelle icradan satışa çıkardı...

'FETÖ'cü emlakçılara operasyon düzenliyoruz' diyerek dolandırdılar!

Kendilerini telefonda, FETÖ üyelerine operasyon düzenleyen polisler olarak tanıtan dolandırıcılar, emekli Ali Rıza Irmak'ın sattığı arsasından ve bankadan çektiği krediden elde ettiği toplam 760 bin lirayı aldı.

karayollarının izmirdeki arsası Haberi

karayollarının izmirdeki arsası


ÖİB'nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Karayolları Genel Müdürlüğünün İzmir'deki bölge ve şube müdürlüğünün taşınacak olması sebebiyle imar planları Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan 54 bin 181,23 metrekare büyüklüğündeki İzmir Bölge Müdürlüğü arsası ile 27 bin 399,59 metrekare büyüklüğündeki İzmir Şube Müdürlüğü arsasının satışı için ihale ilanına çıkıldı.


Araziye alışveriş merkezi yapılabilecek


İzmir Bornova'da yer alan Ankara ve Üniversite Caddesine cepheli arsalar imar planlarında II. ve III. Derece Kentsel ve Bölgesel İş Merkezi alanında kalıyor. İmar planlarında arsalar için inşaat emsali 2, yükseklik ise 10 kat olarak belirlendi. İmar planına göre arsalar üzerinde iş ve alışveriş merkezleri, çarşı, işhanı, otel gibi konaklama tesisi, çok katlı mağaza, çevre kirletici özelliği olmayan her türlü ticari amaçlı yapı ve tesis ile büro, banka, finans kurumları...