28 / 07 / 2024

Kardelen Ceren Ketenci

Kardelen Ceren Ketenci

KHB Turizm Otel ve Restaurant İşletmeciliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, 21 Şubat 2013 tarihinde, 500 bin TL sermaye ile, Mehmet Sarı, Kardelen Ceren Ketenci ve Talha Bilal Sarı ortaklığıyla kuruldu...

Kardelen Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Ceren Acer Kezik iş hayatına ne zaman başladı? Ceren Acer Kezik kimdir?

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından Garanti BBVA'nın Genel müdür yardımcılarından biri olan; Ceren Acer Kezik iş hayatıne ne zaman başladı? Ceren Acer Kezik kimdir?

Ceren Deşen, Avrasya GYO'dan ayrıldı!

Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite üyesi olarak görev yapan Ceren Deşen 23 Mart 2022 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı.

Kardelen 2020 İnşaat Nakliye Hafriyat Orman Ürünleri Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen 2020 İnşaat Nakliye Hafriyat Orman Ürünleri Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kardelen Pirsu Deniz tarafından kuruldu.

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük'ün babaannesi vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük'ün babaannesi Gülfisar Yörük hayatını kaybetti...

Ceren Esila Turizm otel İnşaat Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceren Esila Turizm otel İnşaat Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Şin tarafından kuruldu.

Kardelen Eğlence Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen Eğlence Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Ülgen tarafından kuruldu.

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ceren Yörük ile Aysan Bulut dün akşam evlendi...

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ceren Yörük ile Aysan Bulut evleniyor. Çiftin düğünü 20 Haziran'da gerçekleştirilecek...

Büyükçekmece Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptı. Bakan Kasapoğlu, 'Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi'nin açılışıyla hunharlığa, vahşiliğe ve insafsızlığa karşı sevginin merhametin adaletin ve kötülüğe karşı dik duruşunun mesajını veriyoruz.'

Kardelen Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Karabıyık tarafından kuruldu. 

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük'ün dedesi vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük'ün dedesi Abdullah Çetin İkiz hayatını kaybetti. İkiz’in cenazesi bugün Saip Köyü Mezarlığı'na defnedilecek...

Kardelen Tek Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen Tek Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cihat Erol tarafından kuruldu.

Kardelen Ceren Ketenci Haberi

Kardelen Ceren Ketenci

500 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Fatih Binbirdirek Mahallesi Su Terazisi Sokak NO:8 adresinde faaliyete geçirildi. 21 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Mehmet Sarı, Kardelen Ceren Ketenci ve Talha Bilal Sarı ortaklığıyla...