19 / 05 / 2024

kardemir karabükspor

kardemir karabükspor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un da maçlarını oynadığı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nın onarım yapılan inşaatının bir bölümünde meydana gelen çökmede 4 işçi yaralandı...

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı için son günler! Sakın kaçırmayın!

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı için son günler... Sakın kaçırmayın... İşte Kardemir işçi alımı ile ilgili detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak! Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak... Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın...

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Necdet Utkanlar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Necdet Utkanlar kimdir? Kaç yaşında? Necdet Utkanlar  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Necdet Utkanlar 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Necdet Utkanlar 'ın hayatına dair merak edilenler.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Karabüklü Kardemir işçilerine konut müjdesi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Özçelik İş Sendikası temsilcilik binasında ziyarette bulundu. Vergili, DDY lojmanlarında yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinin Kardemir işçileri için değerlendirilebileceğini söyledi.

Karabük'e köprülü kavşak müjdesi!

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Kardemir Köprülü Kavşağı’nın proje ihalesinin 21 Haziran’da Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapıldığını açıkladı.

Ünal Aysal yetki alamadığı Riva projesi için gelmek istiyor!

Karabükspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da maçın ardından konuşan Levent Nazifoğlu, ''Galatasaray'daki geçmiş harcamaları araştıran dedektiflik firması var, rapor çıkacak. 500 milyon dolarlık rant var. Ünal Aysal, Riva için yetki istedi, alamadı ve gitti. Şimdi gelmek istiyor" dedi.

Galatasaray'dan çocuklara özel tribün!

Galatasaray Kulübü, sadece çocuklara ait GSStore Çocuk Tribünü'nü oluşturdu. Kulüp, GSStore Çocuk Tribünü'nü Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçında hayata geçirecek.

Kardemir Karabük 3. kupon ödemesini yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 3. kupon ödemesini yaptı.

Kardemir'in yeni fabrikası 2017'de tamamlanacak!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. (Kardemir) Genel Müdürü Mesut Uğur Yılmaz, demiryolu tekeri üretecekleri fabrikanın yapımının önümüzdeki yıl tamamlanacağını, burada tüm işlerin robotlar tarafından yapılacağını söyledi.

Kardemir Karabük faaliyet raporunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş faaliyet raporunu yayınladı.

kardemir karabükspor Haberi

kardemir karabükspor


Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un da maçlarını oynadığı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nın onarım yapılan inşaatının bir bölümünde meydana gelen çökmede 4 işçi yaralandı.


Stadın otopark bölümünde beton dökme işlemi sırasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tünel için kullanılan bir blok çöktü.


Olayda, beton dökme işinde çalışan Osman Gündoğdu (23), İlhan İbişoğlu (27), Osman Gündoğdu (25) ve Ramazan Kır (48) yaralandı.


Yaralılar, ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis, soruşturma...