04 / 05 / 2024

karel inşaat çanakkale yanyalı konutları

karel inşaat çanakkale yanyalı konutları

Çanakkale'de şehrin girişinde başlayan Yanyalı Konutları Projesi, henüz örnek dairesi dahi yapılmadan yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oldu. Projenin yüzde 60'i satıldı.

Ata GYO Çanakkale projesi için Ru İnşaat'la 1.7 milyon TL'lik sözleşme imzalayacak!

Ata GYO, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi 175 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün zemin iyileştirme ve kaba inşaat işlerinin toplam 1 milyon 750 bin lira+KDV bedelle Ru İnşaat'a yaptırılmasına karar verdi. 

Çanakkale'de 29.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Çanakkale İli Lapseki Belediye Başkanlığı, Çanakkale'de 29 milyon 468 bin 848 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında dikkat çeken gelişme!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatı süren 1915 Çanakkale Köprüsü'nde, 87 tabliyeden 29'unun montajının bitirildiğini açıkladı.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında çalışmalar tam gaz!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı tamamlanıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı hızla devam ediyor. Bu kapsamda, Çanakkale Boğazı, inşaat nedeniyle tek yönde transit gemi geçişlerine kapatıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona doğru!

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona yaklaşıldı. Proje kapsamında son çelik halat montajı yapıldı...

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Çanakkale'de 43.7 milyon TL'ye inşaat yapım işi ihalesi!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Arslanca Mahallesi'nde inşaat yapım işi ihale ediyor. ihale 31 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaat çalışmalarında son durum!

Çanakkale Boğazı'nda inşası devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Köprü, bölgenin çehresini değiştirecek...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum ne?

Çanakkale Boğazı'nda inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü, Asya ve Avrupa yakalarında inşası tamamlanan ayaklarının aydınlatılmasıyla ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

Yandaki inşaat, penceresine kadar gelince isyan etti!

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, bir inşaatın 95 santimlik çıkıntısı, yanındaki 4 katlı apartmanın penceresine dayanınca Cengizhan ve Hilal Öksüz çifti, "Sosyal mesafe dahi yok" diyerek yaşanan olaya tepki gösterdi.

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında son durum ne?

Çanakkale Boğazı'nda, geçen ay kulelerinin inşaat çalışmaları tamamlanan "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü"nde inşaat çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

karel inşaat çanakkale yanyalı konutları Haberi

karel inşaat çanakkale yanyalı konutları

Çanakkale'de şehrin girişinde başlayan Yanyalı Konutları Projesi, yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oldu. Henüz örnek dairesi dahi yapılmadan yüzde 60'i satılan Yanyalı Konutları, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi'ne yakınlığı nedeniyle de tercih ediliyor. 


Çanakkale'de faaliyet gösteren Karel İnşaat, Yanyalı Konutları'yla ev sahibi olmak isteyenlerin en çok tercih ettiği projeler arasında başı çekiyor. Ağırlıklı olarak 1+1 dairelerden oluşan Yanyalı Konutlarında 2+1, 3+1 gibi farklı büyüklüklerin yanı sıra, işyerleri de bulunuyor. Proje tasarımında Tüıkiye'nin deneyimli ve başarılı grubu olan Tasarım Uygulama Merkezi'nin (TUM) görev aldığı Yanyalı Konutları'yla ilgili açıklama yapan Karel inşaat Satış Müdürü Kader Gökçe, doğru yatırım yapmak isteyenlerin Yanyalı Konutlarını tercih ettiğini belirterek, "Karel Inşaat'ın bugüne kadar uyguladığı tüm projelerde ortaya kovduğu kalite, özellikle doğru yere yatırım yaparak her geçen...