30 / 04 / 2024

Karen Tambayong

Karen Tambayong

AIPH Yeşil Şehir Komitesi Başkanı Tambayong: EXPO'lar yeşil şehirler konusunda güzel bir platform oluyor. Bunu EXPO 2016 Antalya'nın desteğiyle başarabilir, sinerjilerimizi birleştirebilirsek çok daha güzelini yapabiliriz" dedi.

Milyarder yatırımcı paylaştı! Elon Musk öne çıkardı!

Milyarder yatırımcı Karen Buffett'ın paylaşmış olduğu "Bulabildiğiniz kadar çok coin bulun ve bunu hızlı yapın" tweetini milyarder iş adamı Elon Musk kendi hesabında paylaştı.

Karen Uzak Turizm ve Otel İşletmeciliği İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karen Uzak Turizm ve Otel İşletmeciliği İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Uzak tarafından kuruldu.

Karen Havacılık Turizm Emlak Reklamcılık Danışmanlık İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Karen Havacılık Turizm Emlak Reklamcılık Danışmanlık İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Behrang Shiyoukhi tarafından kuruldu. 

Gaziantep'te imara açık arsa sorunu var!

Karen İnşaat, doğru planlama ile kurumsallaşmayı hedefliyor. Firma, inşaatı devam eden konutlardan 540 tanesini bu yıl teslim etmeyi hedefliyor.

Karen Cephe Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karen Cephe Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Enbiya İnan ve Ramazan Başaran imzasıyla kuruldu.

Uluslararası Yeşil Şehirler Konferansı başladı!

AIPH Yeşil Şehir Komitesi Başkanı Tambayong: EXPO'lar yeşil şehirler konusunda güzel bir platform oluyor. Bunu EXPO 2016 Antalya'nın desteğiyle başarabilir, sinerjilerimizi birleştirebilirsek çok daha güzelini yapabiliriz" dedi.

Karen Herrera gayrimenkule yatırım yapıyor!

Manken Karen Herrera, "Artık sadece gayrimenkule yatırım yapıyorum. Kaybetme riski yok. Hep ben kazanıyorum!" dedi.

Karen Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Karen Yapı Denetim Limited Şirketi, Selçuk Oktay tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak 2015 tarihinde Bağcılar, Hürriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Karen Meydan Yapım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karen Meydan Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arzu Yıldız, Erol Yücel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs tarihinde kuruldu

Karen Tambayong Haberi

Karen Tambayong

Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği (AIPH) Yeşil Şehir Komitesi Başkanı Karen Tambayong, "EXPO'lar yeşil şehirler konusunda güzel bir platform oluyor. Bunu EXPO 2016 Antalya'nın desteğiyle başarabilir, sinerjilerimizi birleştirebilirsek çok daha güzelini yapabiliriz." dedi.


AIPH tarafından, EXPO 2016 Antalya sergi alanındaki kongre merkezinde düzenlenen, "Uluslararası Yeşil Şehirler Konferansı", farklı ülkelerde bilim insanları ve AIPH yönetiminin katılımıyla başladı.


Yeşil Şehir Komitesi Başkanı Tambayong, açılışta yaptığı konuşmada, yeşil şehirlerin çok önemli olduğunu belirterek, komite olarak çevrenin koruması açısından faydalı olmaya çalıştıklarını anlattı. Çiçek ve bitki konusunda, yeşil şehirler açısından dünya şampiyonu olmak istediklerinin altını çizen Tambayong, bitkilerin bulunduğu, peyzajı güzel şehirlerin daha önemli olacağını ifade etti.


Tambayong, "Uluslararası bir ağ olarak hareket ederek yeşil şehirleri oluşturmaya çalışıyoruz. Bu uygulamalardan sonra yeni sayfalar açabileceğiz. Yeşil şehirler...