06 / 05 / 2024

karesi belediyesi emlak vergisi ödeme

karesi belediyesi emlak vergisi ödeme

Karesi Belediyesi, 30 Kasım'da sona erecek olan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin 2'nci taksit ödemesi için halkın daha rahat işlemlerini yapabilmesi amacıyla toplu olarak kullanılan Yay/Ada'da ödeme noktası kurdu.

Belediye'den ucuz arsa fırsatı! O ilde 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla 48 adet arsa satılıyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi, Balıkesir Karesi'de yer alan 48 adet arsayı 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Balıkesir'deki arsaların büyüklükleri ne kadar? İhalesi ne zaman? 

O ilde 13 adet dubleks konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

Balıkesir Karesi Belediyesi, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Kalaycılar Mahallesi'nde yer alan 13 adet dubleks konut satılıyor. Peki Balıkesir Karesi'de satışa sunulan konutların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim ve 24 taksitle satılık arsa fırsatı! Fiyatlar 15 bin TL'den başlıyor!

Balıkesir ili Karesi Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Karesi ilçesinde yer alan 36 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Balıkesir Karesi Belediyesi 104 konut ve 4 adet ticari alan inşa ettirecek! İhalesi 28 Temmuz'da!

Balıkesir İli Karesi Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Merakla beklenen ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Balıkesir Karesi Belediyesi'nden 16.2 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Balıkesir Karesi Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Karesi ilçesinde yer alan 11 arsayı 16 milyon 235 bin TL'ye satıyor...

Bodrum Belediyesi Emlak Vergisi için toplantı düzenledi!

Bodrum Belediyesi, belediyenin toplantı salonunda ‘Emlak Vergisi Bilgilendirme Sunumu’ gerçekleştirdi.  

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi hizmete açılıyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesinde çalışmalar tamamlanıyor. Millet bahçesinin yaz aylarında hizmete açılması bekleniyor. 

Kayseri Kocasinan'da tapu işlemleri için yeni dönem! 

Kocasinan Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü ile sistemlerini entegre ederek, vatandaşlara tapu işlemlerinde kolaylık sağladı. 

Balıkesir Karesi ve Altıeylül Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira yardımı!

Balıkesir Karesi Belediyesi pandemi boyunca kepenk indiren esnafa 1000'er TL kira yardımı yapacak.

Düzce'de tapu işlemleri belediyeye gelmeden yapılacak!

Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kent Bilgi Sitemi uygulaması ile vatandaşların tapu işlemlerini belediyeye gelmeden halletmesine olanak sağlayacak.

karesi belediyesi emlak vergisi ödeme Haberi

karesi belediyesi emlak vergisi ödeme

Karesi Belediyesi, 30 Kasım'da sona erecek olan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin 2'nci taksit ödemesi için halkın daha rahat işlemlerini yapabilmesi amacıyla toplu olarak kullanılan Yay/Ada'da ödeme noktası kurdu.


İlk taksiti haziranda yapılan emlak vergisi ödemeleri, devlet tarafından herhangi bir ek süre verilmezse kasım ayı sonunda bitecek. Karesi Belediyesi, vatandaşların ceza almadan vadesinde borçlarını ödeyebilmesi için halkın ortak kullandığı alanlarda ödeme noktaları oluşturdu ve bilgilendirmeyi yaptı. Ev, arsa, arazi ve işyeri sahiplerinin her yıl ödemesi gereken emlak vergisinde, vade tarihini geçen ödemelere devlet tarafından belirlenen aylık yüzde 1,4 oranda gecikme zammı uygulanacağı kaydedildi. Ayrıca geç verilen beyanlarda vergi beyannameleri için kesilecek vergi zıyaı cezasının, verginin yüzde 50 oranında olacağı açıklandı.


ÖDEME NOKTALARI


Mükelleflerin ödemelerini, Karesi Belediyesi vezneleri, Beyaz Masa Akıllı Ekran, www.karesi.bel.tr...