06 / 05 / 2024

karlıova toki kura çekilişi ne zaman

karlıova toki kura çekilişi ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Karlıova projesinde yer alan konutların kura çekilişi 3 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: 8 büyüklüğünde depreme işaret etti ve Gökdere, Ilıca, Karlıova'yı uyardı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından bir son dakika açıklaması yaptı ve Bingöl-Karlıova'ya işaret etti. İşte o açıklama...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ projelerinin kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve TOKi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi!

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. Peki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Kemalpaşa TOKİ fiyatları ne kadar? İşte detayları...

Bingöl Karlıova'dan Hatay Amanoslar'a kadar fay hattı tehlike altında!

Elazığ depremini değerlendiren deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "2004 yılından beri bölgeyle ilgili uyarılarda bulunuyorum. Doğu Anadolu Fay hattı için lidar çalışması yapmak istedik ama kimse destek olmadı. Bingöl Karlıova'dan Hatay Amanoslar'a kadar fay hattı tehlike altında." dedi...

TOKİ 50 bin konut Bingöl Karlıova kura detayları!

TOKİ 50 bin konut Bingöl Karlıova kura detayları haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

Bingöl Karlıova TOKİ 2019 kura çekimi ne zaman?

Bingöl Karlıova TOKİ 2019 kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 130 adet konut bulunuyor.

TOKİ Bingöl Karlıova 2019 kura çekilişi 3 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Karlıova projesinde yer alan konutların kura çekilişi 3 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bingöl Karlıova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Bingöl Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, ilçeye doğal gaz, iki mahalleye de kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

TOKİ Bingöl Karlıova 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bingöl Karlıova 2019 fiyatları kaç lira? TOKİ Bingöl Karlıova 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Bingöl Karlıova 2019 başvuru şartları belli oldu mu? İşte Bingöl Karlıova 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Bingöl Karlıova projesinin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Karlıova'da hayata geçirdiği 130 konutun ihalesi gerçekleşti.

karlıova toki kura çekilişi ne zaman Haberi

karlıova toki kura çekilişi ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Karlıova projesinde toplam 130 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutların kura çekiliş tarihi belli oldu.

90 adet 2 oda 1 salon, 40 adet 3 oda 1 salon konutun bulunduğu TOKİ Bingöl Karlıova 2019 projesi için başvurular Ziraat Bankası'nın Karlıova şubesi tarafından kabul ediliyor.

TOKİ Bingöl Karlıova 2019 kura çekilişi 3 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Projedeki 2+1 konutlar 75 metrekare, 3+1 konutlar 122 metrekare olarak tasarlandı.

En düşük konut bedelinin 153 bin TL, en yüksek konut bedelinin 248 bin 880 TL olarak belirlendiği projeden yüzde 10, yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Bingöl Karlıova 2019 projesi için ödenecek olan peşinat tutarları 17 bin 860 TL ile 48 bin 776 TL arasında değişiyor. Projeden 120 ay, 180...