20 / 05 / 2024

Karmod afrika projeleri

Karmod afrika projeleri

Karmod tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Karmod son bir aylık süreçte Cibuti’de telekom merkezi hizmet binası ile Gine ve Tanzanya’da hastane yapılarının kurulumunu gerçekleştirerek teslim aşamasına getirdi.

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Türk müteahhitler, Ortadoğu ve Afrika'daki yeni projeleri üstlenecek!

Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması bekleniyor.

Karmod'dan Kongo’ya 3 ayda 900 toplu konut ihracatı!

Karmod, Afrika'nın en kalabalık nüfusuna sahip 4. ülkesi Kongo'ya 3 ayda 900 toplu konut ihracatı yaptı.

Karmod Batı Afrika'da hazır konaklama evleri kurdu!

Karmod Batı Afrika'da bir ayda 3 adet hazır konaklama evi tamamladı. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, 'Tropikal iklim kuşağındaki Sierra Leone'de tamamladığımız projemizde 3+1 planda 149 ve 98 metrekare tek katlı evlerin kurulumunu gerçekleştirdik' dedi.

Karmod, Özbekistan’da toplu konut şantiye yapıları kurdu!

Özbekistan’da toplu konut projesi için işçi şantiye yapılan kuran Karmod Dış Ticaret Müdürü Öztürk, "Konteyner yapılarımızın en çok tercih edildiği kullanım alanları arasında inşaat projeleri, madencilik, petrol ve doğal gaz gibi enerji projelerinin işçi kampları öne çıkıyor" dedi...

THY Afrika'ya bağlayınca Türk müteahhitlerinin projeleri 84 kat arttı!

Türk müteahhitlerinin Afrika'da üstlendiği projelerin toplamı 64 milyar doları aşarken, bu artışın en başta gelen nedenlerinden biri de THY´nin Afrika'da 35 ülkede 53 kente uçması oldu....

Karmod, Tanzanya'da altın madenine şantiye yapıları kurdu!

Karmod, Afrika'nın güney batısındaki Saza şehrindeki altın madeninde çalışan işçilerce kullanılması amacıyla şantiye yapıları oluşturdu...

Türkiye'nin Afrika'daki müteahhitlik projeleri 64 milyar doları aştı!

DEİK Türkiye-Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkan Yardımcısı Volkan Kazova, Türkiye'nin Afrika'daki müteahhitlik projelerinin toplamı 64 milyar doları aştığını söyledi.

Afrika'dan umutlu dönen Türk müteahhitlerin gözü ABD'de!

Türk inşaat firmalarının Afrika kıtasındaki faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, "ABD ile iş birliği yapılırsa, Türk şirketlerinin projeleri için sınırsız kredi açılacak" dedi..

Karmod Prefabrik'ten Girne'deki işçiler için şantiye yapıları!

Karmod Prefabrik Batı Afrika ülkelerinden Gine'de altın madeni çıkarmaya gelen işçiler için şantiye yapıları kurdu. 150'ye yakın çalışanın konaklayacağı belirlendi.

Karmod, Çad'da 53 ünitelik yol yapım şantiyesi kurdu!

Karmod, Orta Afrika ülkelerinden Çad'da yol yapımında çalışacak işçilerin kullanacağı şantiye yapıları kurdu. Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, Çad'daki projesinde dünyada ilk kez Karmod'un üretiitam demonte konteyner sisteminin kullanıldığını söyledi.

Karmod, Afrika’da ofis ve hastane yapıları kuruyor!

Karmod tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Karmod son bir aylık süreçte Cibuti’de telekom merkezi hizmet binası ile Gine ve Tanzanya’da hastane yapılarının kurulumunu gerçekleştirerek teslim aşamasına getirdi.

Karmod, Eritre'de bin kişilik işçi kampı inşa etti!

Karmod Prefabrik, Eritre'de bin kişi kapasiteli işçi kampı inşa etti. Karmod açıklamasına göre, Afrika ülkeleri son 5 yılda şantiye yapı ihtiyaçlarında Türk prefabrik yapı sektöründe faaliyet gösteren firmalara yöneldi.

Karmod afrika projeleri Haberi

Karmod afrika projeleri

Prefabrik hazır yapı sektörünün markalarından Karmod, Afrika’da ofis ve hastane projelerini gerçekleştiriyor.


Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Karmod son bir aylık süreçte Cibuti’de telekom merkezi hizmet binası ile Gine ve Tanzanya’da hastane yapılarının kurulumunu gerçekleştirerek teslim aşamasına getirdi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, konut, prefabrik ve konteyner şantiye yapılarıyla beraber son dönemde yönetim ofisi, okul ve hastane binalarında da Afrika’da önemli projeler gerçekleştirdiklerini ifade etti.


Özkanca, Türk prefabrik yapı sektörünün üretim kalitesi ve hızıyla beraber kolay nakliye özelliğinde ekonomik ürünler sunmasının Afrika’da ofis ve hastane yapılarında da tercih edilmesini sağladığını vurguladı.


Bu yılın Karmod’un 30. kuruluş yıl dönümü olması nedeniyle ihracat hedefleri açısından daha özel anlamının olduğunu belirten Özkanca, ihracatta yapılarının tercih edilmesinin sürdürülebilir olması için teknolojik yatırımlarla...