03 / 05 / 2024

Karmod güney amerika ihracatı

Karmod güney amerika ihracatı

Şirket açıklamasında görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, "Güney Amerika ülkelerine prefabrik ev ve konteyner ürünlerimizin de tanıtım ve satışını yaptırmayı planlıyoruz'' dedi.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Karmod, Peru'da hazır lüks konutlar kurdu!

Karmod, Güney Amerika ülkelerinden Peru’da hazır lüks konutların kurulumunu yaptı.

Karmod Şili'de şantiye binaları kurdu!

Karmod, Şili'de altın madeni için şantiye binalarının kurulumunu gerçekleştirdi. Karmod Dış Ticaret Müdürü Öztürk, Güney Amerika ülkelerinde maden işletmeciliği yapan Avrupa merkezli firmaların şantiye yapı tercihi olduklarını belirtti...

Alpa İnşaat, Güney Amerika ve Afrika pazarlarına odaklandı!

Su yalıtım kaplamaları, sızdırmazlık malzemeleri ve yapıştırıcı sektöründe faaliyette olan Alpa İnşaat, 30 ülkeye ihracat yapmaya devam ediyor. Firma, Güney Amerika ve Afrika pazarlarına odaklanmaya başladı.

Karmod, Peru'da 640 prefabrik sosyal konut inşa edecek!

Karmod Prefabrik Yapı'dan yapılan açıklamaya göre, Güney Amerika ülkelerinden, Türkiye'de üretilen prefabrik toplu konutlara olan talepte artış yaşandı.

Güney Amerika'dan Türk prefabrika toplu konutlarına büyük ilgi!

Karmod Üst Yöneticisi Çankaya, "Güney ve Orta Amerika ülkelerinde örnek tekli kurulumlarla başlayan ev satışlarımız bugün somut toplu konut projelerine dönüştü" şeklinde konuştu.

Karmod'un ihracat yaptığı ülke sayısı 95'e ulaştı!

Bu yılın başında 82 olan Karmod'un ihracat yaptığı ülke sayısı, yeni ulaşılan ülkelerle birlikte 95'e çıktı. İlk kez ihracat gerçekleştirilen ülkeler arasında Güney Amerika'da Peru ve Kolombiya, Avrupa'da Norveç ve Andora gibi ülkeler yer alıyor.

Karmod Prefabrik ürünlerini Peru'da tanıttı!

Karmod Prefabrik, Güney Amerika ülkelerinden Peru’nun başkenti Lima’da düzenlenen Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı'nda (EXCON) ürünlerini tanıttı.

Vestel, Güney Amerika ve Uzak Asya'da fabrika kuracak!

Güney Amerika ve Uzak Asya'daki yüksek vergi oranlarını aşmayı planlayan Vestel, 5-6 ülkede, fabrika kurmak için görüşme gerçekleştiriyor.

Güney Amerika ülkelerine prefabrik ev ihraç edilecek!

Şirket açıklamasında görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, "Güney Amerika ülkelerine prefabrik ev ve konteyner ürünlerimizin de tanıtım ve satışını yaptırmayı planlıyoruz'' dedi.

İBB meclis üyeleri Güney Amerika’da kentsel dönüşümü inceledi!

İBB Meclis üyeleri, Encümen üyeleri ve belediyenin üst düzey bürokratlarından oluşan heyet, kentsel dönüşüm konusunda tecrübe paylaşımı amacıyla Güney Amerika ülkelerinde temaslar gerçekleştirdi.

Mobilyacılar Güney Amerika pazarına açılıyor!

MOSFED Yönetim Kurulu Başkanı Güleç, "Güney Amerika pazarı bizim için çok önemli. O pazarlarda önümüzün açılması demek aslında dünya ticaret pazarından daha fazla pay almamız anlamına geliyor" dedi.

Güney Kromları Maden'e ait saha icradan satılıyor!

Adana Karaisalı ilçesinde bulunan Güney Kromları Maden San. ve Tic. A.Ş'ye ait saha Pozantı İcra Dairesi tarafından 20 Nisan 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkarılıyor.

Karmod güney amerika ihracatı Haberi

Karmod güney amerika ihracatı

Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, "Güney Amerika ülkelerine olan modüler kabin ihracatımızı artırmak için bayilik görüşmelerine başladık" ifadesini kullandı.


Şirket açıklamasında görüşlerine yer verilen Özkanca, Karmod'un Güney Amerika ülkelerine olan modüler kabin ihracatını artırmayı hedeflediklerini belirtti. Özkanca, şunları kaydetti:


"Bu hedef doğrultusunda bayilik görüşmelerine başladık. Dünyada polyester kabin üretiminde lider durumundayız. 3 metrekareden 50 metrekareye varan ölçülerde kapalı mekan imkanı sunan kabinlerimiz, güvenlikten ofise alternatif yapı çözümleriyle Güney Amerika'da ilgi görüyor.


Demonte üretimli yapılarımız uluslararası nakliye standartlarına uygun olarak hazırlanıyor. Güney Amerika'da ürünlerimiz kalitesi ile beraber ekonomik oluşu nedeniyle özellikle Şili, Panama ve Kolombiya'da ilgi gördü. Bu olumlu ilgiyi bahsi geçen ülkelerde vereceğimiz bayiliklerle ihracata dönüştürmek istiyoruz. Bayilerimize kabinle beraber prefabrik ev ve konteyner ürünlerimizin de tanıtım ve satışını yaptırmayı planlıyoruz....