29 / 04 / 2024

Karmod hazır ev üretimi

Karmod hazır ev üretimi

Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada bu yılın ilk yarısında üretim yaptıkları hazır evlerin yüzde 60'ını ihraç ettiklerini söyledi.

Prefabrik evlerde son fırsat! Hemen taşınmaya hazır 2+1 konteyner ev 85 bin liraya satılacak, ilk gelen kapacak!

Depreme dayanıklı ve kurulumu kolay prefabrik evler için son fırsat  açıklandı. Paylaşılan detaylara göre, taşınmaya hazır 2 oda 1 salon konteyner ev 85 bin TL'ye satılacak, ilk gelen kapacak...

Ürettiğimiz hazır evlerin yüzde 60'ını ihraç ettik!

Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada bu yılın ilk yarısında üretim yaptıkları hazır evlerin yüzde 60'ını ihraç ettiklerini söyledi.

Karmod Batı Afrika'da hazır konaklama evleri kurdu!

Karmod Batı Afrika'da bir ayda 3 adet hazır konaklama evi tamamladı. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, 'Tropikal iklim kuşağındaki Sierra Leone'de tamamladığımız projemizde 3+1 planda 149 ve 98 metrekare tek katlı evlerin kurulumunu gerçekleştirdik' dedi.

Karmod, Peru'da hazır lüks konutlar kurdu!

Karmod, Güney Amerika ülkelerinden Peru’da hazır lüks konutların kurulumunu yaptı.

Karmod evler online alışveriş sitesinde satışta!

Hazır ev üretimi markalarından Karmod, ürünlerini müşterilerinin doğrudan satın alabileceği online satış mağazasını hizmete açtı...

Karmod Prefabrik Filistin'de hazır konut kurdu!

Karmod Prefabrik, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde yer alan Ramallah'ta 4 hazır konut kurdu.

ENDA Konakları teslime hazır!

Gölbaşı’nda hayata geçirilen “yatay mimari” konseptli ve akıllı ev teknolojili ENDA Konakları teslime hazır...

Hazır evlere olan ilgi memnuniyet verici!

"Tüketicilerin hazır evlere olan ilgisi memnuniyet verici" diyen Karmod Satış Müdürü Yüceer, "Özellikle daha önce üretim yaptığımız müşterilerimizin kullandığı evlerimizin kalite ve konforunu yakından gören insanlar, bizzat gelerek veya çağrı merkezimizden detaylı bilgi için bize ulaşıyor" şeklinde

Prefabrik ev satışları yüzde 30 arttı!

Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer: Prefabrik hazır ev satışlarımızda bu yılın ilk 4 ayında geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 30 artış oldu" dedi.

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi sona erdi!

Bu yıl, Türkiye Hazır Beton Birliği’nin İstanbul’da ev sahipliği yaptığı 17. Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi (ERMCO) 400’ü aşkın katılımcıyla tamamlandı.

Hazır Beton Kongresi’ne 400 uzman temsilci katıldı!

Türkiye Hazır Beton Birliği’nin ev sahipliğinde düzenlenen Hazır Beton Birliği’nin (ERMCO) 2015 Kongresi İstanbul’da yapıldı. 4-5 Haziran 2015 tarihleri arasında İstanbul Askeri Müze’de gerçekleştirilen kongreye 400 temsilcisi katıldı.

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi başladı!

Avrupa Hazır Beton Birliği’nin 2015 Kongresi İstanbul’da düzenleniyor. Türkiye Hazır Beton Birliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen kongrede hazır beton ile ilgili yenilikçi yaklaşımlar, 400 uzman ile birlikte tartışılıyor.

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi 4-5 Haziran'da!

Türkiye Hazır Beton Birliği, 4-5 Haziran 2015 tarihleri arasında üyesi olduğu Avrupa Hazır Beton Birliği’nin Kongresi’ne ev sahipliği yapacak.Kongreye Avrupa başta olmak üzere birçok ülkeden 400’ü aşkın hazır beton sektörü temsilcisi katılacak.

Karmod hazır ev üretimi Haberi

Karmod hazır ev üretimi

Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya, bu senenin ilk yarısında üretim yaptıkları hazır evlerin yüzde 60'ını ihraç ettiklerini söyledi.

Karmod'tan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Çankaya, yurt dışına konut satışında yılın ilk yarısı için hedeflerini yakaladıklarını dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu sene için Afrika ve Ortadoğu ülkelerindeki konut açığına yönelik bir çalışma planlaması yaptıklarını dile getiren Çankaya, bu ülkelerde özellikle soyal konutlara ihtiyaç duyulduğunu da sözlerine ekledi.

Tek katlı ve iki katlı planlarda günlük ortalama 20 adet konut ürettiklerini söyleyen Çankaya, şöyle konuştu:

"Konutlarımızı hafif çelik güvenli yapı modeliyle uzun ömürlü olarak ön üretimli hazırlıyoruz. Demonte özelliğimizle nakliye standartlarında sevk ederek dünyanın neresinde olursa olsun yerinde kurulumla teslim ediyoruz. Afrika'da ekonomik büyüme sürecine giren Nijerya ve Kenya gibi ülkelerde çok sayıda...