18 / 07 / 2024

karmod hazır ev

karmod hazır ev

Karmod, yazlık amaçlı kullanımlara özel ev üretti. Karmod, ürünün özellikle farklı ustalarla uğraşmadan makul bütçelerle hemen ev sahibi olmak isteyenlerce büyük ilgi gördü...

Ne Brezilya ne Bangladeş! Burası Bursa! Öyle bir ev yaptı ki her an uçuşa hazır vaziyette! Görenler şokta!

Ülke genelinde imar kanunu ihlallerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Vatandaşlar öyle evler yapıyor ki, görenler hayrete düşüyor. Bunlardan biri de Bursa'da yapılan bir ev... Evi görenler; 'uçuş için hazır' yorumunu yapıyor. İşte o ev...

Prefabrik evlerde son fırsat! Hemen taşınmaya hazır 2+1 konteyner ev 85 bin liraya satılacak, ilk gelen kapacak!

Depreme dayanıklı ve kurulumu kolay prefabrik evler için son fırsat  açıklandı. Paylaşılan detaylara göre, taşınmaya hazır 2 oda 1 salon konteyner ev 85 bin TL'ye satılacak, ilk gelen kapacak...

Ürettiğimiz hazır evlerin yüzde 60'ını ihraç ettik!

Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada bu yılın ilk yarısında üretim yaptıkları hazır evlerin yüzde 60'ını ihraç ettiklerini söyledi.

Karmod Batı Afrika'da hazır konaklama evleri kurdu!

Karmod Batı Afrika'da bir ayda 3 adet hazır konaklama evi tamamladı. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, 'Tropikal iklim kuşağındaki Sierra Leone'de tamamladığımız projemizde 3+1 planda 149 ve 98 metrekare tek katlı evlerin kurulumunu gerçekleştirdik' dedi.

Karmod, Peru'da hazır lüks konutlar kurdu!

Karmod, Güney Amerika ülkelerinden Peru’da hazır lüks konutların kurulumunu yaptı.

Karmod evler online alışveriş sitesinde satışta!

Hazır ev üretimi markalarından Karmod, ürünlerini müşterilerinin doğrudan satın alabileceği online satış mağazasını hizmete açtı...

Karmod Prefabrik Filistin'de hazır konut kurdu!

Karmod Prefabrik, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde yer alan Ramallah'ta 4 hazır konut kurdu.

ENDA Konakları teslime hazır!

Gölbaşı’nda hayata geçirilen “yatay mimari” konseptli ve akıllı ev teknolojili ENDA Konakları teslime hazır...

Hazır evlere olan ilgi memnuniyet verici!

"Tüketicilerin hazır evlere olan ilgisi memnuniyet verici" diyen Karmod Satış Müdürü Yüceer, "Özellikle daha önce üretim yaptığımız müşterilerimizin kullandığı evlerimizin kalite ve konforunu yakından gören insanlar, bizzat gelerek veya çağrı merkezimizden detaylı bilgi için bize ulaşıyor" şeklinde

Prefabrik ev satışları yüzde 30 arttı!

Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer: Prefabrik hazır ev satışlarımızda bu yılın ilk 4 ayında geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 30 artış oldu" dedi.

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi sona erdi!

Bu yıl, Türkiye Hazır Beton Birliği’nin İstanbul’da ev sahipliği yaptığı 17. Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi (ERMCO) 400’ü aşkın katılımcıyla tamamlandı.

Hazır Beton Kongresi’ne 400 uzman temsilci katıldı!

Türkiye Hazır Beton Birliği’nin ev sahipliğinde düzenlenen Hazır Beton Birliği’nin (ERMCO) 2015 Kongresi İstanbul’da yapıldı. 4-5 Haziran 2015 tarihleri arasında İstanbul Askeri Müze’de gerçekleştirilen kongreye 400 temsilcisi katıldı.

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi başladı!

Avrupa Hazır Beton Birliği’nin 2015 Kongresi İstanbul’da düzenleniyor. Türkiye Hazır Beton Birliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen kongrede hazır beton ile ilgili yenilikçi yaklaşımlar, 400 uzman ile birlikte tartışılıyor.

karmod hazır ev Haberi

karmod hazır ev

Hazır ev üreticisi Karmod, yazlık amaçlı kullanımlara özel ev üretti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, tasarımının yazlık amaçlı kullanım talepleri doğrultusunda gerçekleştirildiğine vurgu yapılan evin, 5 saat gibi kısa bir sürede kurulumla kullanıma hazır teslim edildiği bildirildi. 

Açıklamada, ürünün özellikle farklı ustalarla uğraşmadan makul bütçelerle hemen ev sahibi olmak isteyenlerce büyük ilgi gördüğü belirtildi.

Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, 2+1 plandaki evi montaj dahil 27 bin TL'den başlayan cazip fiyatlarla satışa sunduklarını ifade ederek, bizzat showrom'larına gelerek ürünü yakından görerek inceleyen müşterilerden oldukça olumlu geri dönüşler aldıklarını söyledi. 

Yüceer, yazlıkçının beklentilerini karşılayacak büyüklüğü ve pratik kurulumu ile öne çıkan eve olan ilgiden memnun olduklarını söyledi. Yüceer, sözlerine şöyle devam etti:

"Uzun zamandır müşterilerimizden yazlık amaçlı kullanımları için rahat ama kısa sürede içine girip...