05 / 05 / 2024

karra demircan banyo tasarımı

karra demircan banyo tasarımı

İzmir ’de mutfak ve banyo tasarımı üretimiyle montaj faaliyetleri yürüten Karra / Demircan, üretimde el değmeden homojenlik, renk bütünlüğü, çizilmezlik sağlayan robot teknolojisi yatırımı yaptı.

10 maddede banyo ve mutfaklarda küçük değişiklikler yapmanın yolları!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan, banyo ve mutfaklarda küçük değişiklikler yapmanın yollarını anlattı...

Karra Demircan Mutfak yeni yatırımlar için kolları sıvadı!

İzmir ’de mutfak ve banyo tasarımı üretimiyle montaj faaliyetleri yürüten Karra / Demircan, üretimde el değmeden homojenlik, renk bütünlüğü, çizilmezlik sağlayan robot teknolojisi yatırımı yaptı.

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu cazibe merkezi olacak!

Karaköy, Tarlabaşı, Okmeydanı, Piyalepaşa’da dönüşümü başlattıklarını dile getiren Ahmet Misbah Demircan “Bu projelerle de sadece Beyoğlu’nu dönüştürmekle kalmıyoruz, 25 bine yakın kişinin de istihdam edilmesini hedefliyoruz” dedi.

Tema Banyo ürünlerini UNICERA'da tanıttı!

Tema Banyo, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da yenilikçi ürünlerini son teknoloji ürünleriyle donattığı çok özel bir standla tanıttı. Tema Banyo’nun portföyündeki 400’e yakın ürününü tanıttığı standı ziyaretçi akınına uğradı!

Orka Banyo Unıcera'da yeni tasarımlarını sundu!

Fonksiyonel ve estetik modelleri ile banyolarda konfor sunan ORKA Banyo, tasarım ve teknoloji odaklı yepyeni banyo çözümleriyle son trendleri çiziyor.

Ahmet Misbah Demircan kentsel dönüşüm dersi verdi!

"Teknolojinin Mimariye Etkileri" konusunda yüksek lisans öğrencilerini bilgilendiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’ndaki dönüşümü örnek gösterdi.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı açıldı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, resmi açılış töreni öncesinde Tüyap Palas’ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Ahmet Tahsin Yamaner, seramik sektörünün gelişimini değerlendirdi.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı başladı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı bugün başladı. Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) işbirliğiyle düzenlenen fuar, 28 Şubat tarihine kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gezilebilecek.

UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24 Şubat'ta başlayacak!

Tüyap tarafından organize edilen, TSF ve TİMDER iş birliğiyle düzenlenen, alanında dünyanın en büyük ikinci fuarı olan UNICERA, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında 27. kez buluşuyor.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta!

UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı açılıyor. Fuar, seçkin markaların en yeni tasarımları ve teknolojik ürünleri ile 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu yatırımlarını değerlendirdi!

Beyoğlu Belediye Başkanın Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nun geleceği için ilçede bulunan yatırımcılarla buluşup sorunları konuştu. Beyoğlu Belediye Binası’nda gerçekleşen toplantıya Başkan Demircan’ın yanı sıra çok sayıda yatırımcı katıldı.

Konut satışlarında mutfak ve banyo aksesuarlarının KDV karşısında durumu!

Konut inşaatlarında giderek ankastre mutfak ve banyo yapılması standart hale geldi. Artık neredeyse tüm inşaatlarda en azandan davlumbaz, ankastre ocak konulması standart hale geldi..

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu'nda her yer çok kıymetlendi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstiklal Caddesi üzerinde cephesi yenilenen binalara dikkat çekerek,“ vatandaş artık binasına sahip çıkıyor. Tarihi binalar artık aslına uygun restore edilerek, Beyoğlu’nun ruhuna uygun kullanılıyor" dedi

karra demircan banyo tasarımı Haberi

karra demircan banyo tasarımı

İzmir’de mutfak ve banyo tasarımı üretimiyle montaj faaliyetleri yürüten Karra/Demircan, üretimde el değmeden homojenlik, renk bütünlüğü, çizilmezlik sağlayan robot teknolojisi yatırımı yaptı. 

1978 yılından bu yana İzmir merkez olmak üzere buraya yakın bölgelerde mutfak ve banyo tasarımı konusunda üretim ve montaj faaliyetleri yürüten Karra/Demircan firması yeni yatırımlar için kolları sıvadı. Şirket bunun için robot teknolojisi yatırımı yaptı. Karra/Demircan yatırım programı kapsamında Avrupa’dan tam otomatik robotlu cila sisteminin ithalatını gerçekleştirdi. Robot sistemi teknolojisine göre UV ışınları ile kurutulan ürünler hiç el değmeden tamamen endüstriyel hatlarda üretiliyor. Bu sayede ürünlerde homojenlik, renk bütünlüğü çizilmezlik, sertlik, ve solmazlık sağlıyor....